SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2022 11:30

CHP Çarşamba’da Dayanışma Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından Su Düğün Salonu’nda düzenlenen dayanışma yemeğine yoğun katılım oldu.

CHP Çarşamba’da Dayanışma Yemeği

Su Düğün Salonu'nda düzenlenen dayanışma yemeğinin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, “Öncelikle bu ilginiz ve alakanız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Uzun bir zamandan sonra yine bir araya yine coşkulu bir şekilde bir araya geldik.

İktidar yürüyüşümüzde sizleri bu kalabalık ortamda aramızda görmekten CHP Çarşamba İlçe Teşkilatı adına mutlu olduk. Seçim sürecine girdik ve hep birlikte sahadayız. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

İlçe Başkanı Yürükcü’nün ardından söz alan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise şunları söyledi:

“İktidara giden bu yolda bu akşam sizlerle olmanın gururunu yaşıyorum. Bu akşam burada şunu da görüyorum; Cumhuriyet Halk Partisi’nin öncülüğünde iktidar yolunda altılı masanın tüm paydaşları burada yer alıyor. AKP hükümetinin 20 yılda ülkemizi getirdiği durumu hepimiz görüyoruz. İnsanlarımızın alım gücünün düştüğü, insanların evine ekmek bile götüremediği günleri yaşıyoruz. İnşallah ilk genel seçimde 6’lı masanın çıkaracağı aday 13. Cumhurbaşkanı olacak ve yapılacak projeler ile Türkiye Cumhuriyeti yeniden muhasır medeniyetler seviyesine çıkacak.”

Zeybek’ten sonra söz alan CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “İktidar yürüyüşümüzde hepimizin borçlu olduğu bu cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk var. Bizler Ulu Önder’in çizdiği yoldan asla ayrılmayacağız.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu sahada nasıl insanlara ulaşıyorsa bizlerde milletvekilleri olarak örgütlerimiz ile birlikte vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Önümüzde bir seçim var ve AKP iktidarının kaybetme korkusunu görüyoruz. Bizler bu ülkeye yine insanların huzurlu yaşadığı ortamı getireceğiz.

Son olarak söz alan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ise şunları söyledi:

“Mevcut iktidar 20 senede ülkeyi tamamen yoksullaştırdı. İnsanların alım gücü düştü. Asgari ücretin 8 bin 500 lira olarak açıklanması bile artık çalışan emekçi kardeşlerimizi mutlu etmiyor. Çünkü her gün her şeye zam yapılıyor.

Millet İttifakı olarak önümüzdeki seçimlerden zaferle ayrılarak bu eş, dost, akrabaya kıyak düzenini yıkarak yeniden üreten Türkiye’nin temellerini atacağız ve insanlarımızın mutluluk, huzur ve refahını yeniden tesis edeceğiz.”

Konuşmaların ardından Grup Özgürlük sahne alarak seslendirdiği şarkılarla katılımcılara keyifli dakikalar yaşatırken, dayanışma yemeğine CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu'nun yanı sıra CHP ilçe başkanları, İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Sel, Deva Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Feridun Öztürk, STK başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin