SİYASET
Giriş Tarihi : 16-06-2023 13:34   Güncelleme : 16-06-2023 15:20

CHP Samsun Milletvekili Çan’dan Çarşamba Teşkilatına Ziyaret

28 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun Milletvekili seçilen Murat Çan, CHP Çarşamba İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Samsun Milletvekili Çan’dan Çarşamba Teşkilatına Ziyaret

Partilerinin oylarını artırmak için teşkilatların her zaman aktif olarak çalışması gerektiğini dile getiren CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, “Bir seçimi geride bıraktık. Tabi ki Samsun’da daha yüksek oy alarak daha fazla milletvekili çıkarmak isterdik, ancak halkımızın takdiri bu yönde oldu ve tüm hemşehrilerimizin kararına saygı gösteriyoruz. Bundan sonra yarın seçim varmış gibi teşkilatlar olarak çalışmaya ve partimizin oyunu artırmak için mücadele etmeye devam etmemiz gerekiyor. Partimiz için hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz.”

ELİMDEN GELDİĞİ KADARIYLA SİZLERLE OLACAĞIM

Her Perşembe akşamı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde işleri bittikten sonra Samsun’a dönmeye özen gösterdiğini dile getiren CHP Samsun Milletvekili Çan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Mecliste Perşembe akşamları işlerimi tamamlayıp Samsun’a gelmeye özen gösteriyorum ve Pazar günleri de Ankara’ya geri dönüyorum. Milletvekilliğim süresince de bunun böyle olması için çalışacağım. Sürekli teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için çalışacağım. Bunu sizlere taahhüt edebilirim.”

Milletvekili Çan ziyaretinin ardından Çarşamba ilçesinden ayrıldı.

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan’ın CHP Çarşamba İlçe Teşkilatı ziyaretine CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü ve partililer katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin