SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 13:18

“Cumhur İttifakımız Seçimi Açık Ara Alacak”

Yaklaşan 31 Mart seçimlerine ilişkin açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, “Seçim rüzgarı Çarşamba’da Cumhur İttifakımızın adayı lehine dönmüş vaziyette ve Çarşamba’da seçimi açık ara farkla alacak görünüyoruz” diye konuştu.

“Cumhur İttifakımız Seçimi Açık Ara Alacak”

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin haber sitemize açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, “Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayımız Sayın Ender Gür ile gündüzleri esnaf ziyaretleri, akşamları da mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Şöyle bir şey var; seçim rüzgarı Çarşamba’da Cumhur İttifakımızın adayı lehine dönmüş vaziyette ve Çarşamba’da seçimi açık ara farkla alacak görünüyoruz” şeklinde konuştu.

PARTİMİZE EĞİLİM İLÇEMİZDE ARTIYOR

MHP’ye Çarşamba ilçesinde eğilimin arttığını dile getiren Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Mahallelerimiz ve şehir merkezinde partimize eğilim artıyor. Bunda merkezi hükümetin AK Parti’de olması ve Cumhur İttifakı’nın ortağı olmamızda bizim için avantaj sağlıyor. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın bu ülke için yaptıklarını tüm vatandaşlarımız görüyor.”

ÜÇLÜ SAC AYAĞININ ÖNEMİ

Üçlü sac ayağına da değinen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“İnsanlar için hizmet edilecektir ancak şöyle bir şey var; yaptırabilmek veya yapabilmek için Cumhur İttifakı Adayımız Ender Gür’ün eli biraz daha güçlü. Çünkü Büyükşehir ve merkezi hükümet var. Bölgede MHP Samsun Milletvekilimiz Sayın İlyas Topsakal ile birlikte Cumhur İttifakımızın 6 milletvekili var. Bağımsız adayın veya diğer partilerin adaylarının Büyükşehir ve merkezi hükümet ile ne kadar uyumlu çalışabileceklerini bilemiyoruz. Özal hükümeti zamanında belediyeler Özal’da olmuştur, Demirel hükümeti zamanında belediyeler Demirel’de olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin koalisyon ortaklığı olduğu zamanlarda birçok belediye Milliyetçi Hareket Partisi’nde olmuştur. İlçe Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümet bir arada olursa hizmetler daha hızlı olur. Ancak bu üçü bir arada olmazsa hizmet tabi ki yine yapılır, ancak hizmetin ve yatırımın gerçekleştirilebilme süresi uzayabilir. Vatandaşlarımızın da bunu gözeterek seçimlerde oy kullanması gerekmektedir.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin