SİYASET
Giriş Tarihi : 18-02-2024 11:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Onlara Kapıları Kapattı

Miting için Ordu’ya giden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmasında AK Parti’den ayrılarak farklı partilerden ve bağımsız aday olan belediye başkan adaylarına seçimden sonra AK Parti’ye dönüş için kapıları kapattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Onlara Kapıları Kapattı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri ile alakalı olarak miting için gittiği Ordu’da Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşmasında “Biz sadece kendi partimizle, kendi ittifakımızla yol yürüyenlerdeniz. Ne diyorlar; ‘ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti’ye geçeceğim.’ Bizim onlarla işimiz yok. Biz yola çıktıklarımıza yolumuza aynen devam ederiz” diyerek AK Parti’den ayrılarak farklı partilerden ve bağımsız aday olan belediye başkan adaylarına seçimden sonra AK Parti’ye dönüş için kapıları kapattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamasıyla AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan ve aday gösterilmeyince Çarşamba Belediyesi’ne Bağımsız Aday olan Hüseyin Dündar, AK Parti’den Salıpazarı Belediye Başkan Aday Adayı olan ve Salıpazarı ilçesinin Cumhur İttifakı tarafından MHP’ye bırakılması sonrası Yeniden Refah Partisi’nden Salıpazarı Belediye Başkan Adayı olan Alim Çakır, AK Parti’den Tekkeköy Belediye Başkan Adayı gösterilmeyerek Yeniden Refah Partisi’nden Tekkeköy Belediye Başkan Adayı olan Hasan Togar ve AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçen ve Yeniden Refah Partisi’nin Ladik Belediye Başkan Adayı olması beklenen Adnan Topal’a da bu açıklamasıyla AK Parti’ye dönüş kapılarını kapatmış oldu.

Hüseyin Dündar

Alim Çakır

Hasan Togar

Adnan Topal

 

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin