İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 14-06-2023 14:43

Cumhuriyet İlkokulu’nda Kütüphane Açılışı

Çarşamba ilçesi Cumhuriyet İlkokulu’nda kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet İlkokulu’nda Kütüphane Açılışı

Çarşamba Belediyesi'nin iki yıldır düzenlediği ‘Okulumda Şenlik Var’ projesi kapsamında Cumhuriyet İlkokulu’nda çocuk şenliği, gıda ve hediye kermesi, kan bağışı kampanyası ve kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve okul müdürleri ve misafirler katıldı.

Etkinliklerde öncelikle Cumhuriyet İlkokulu kütüphanesinin yenilenmiş halinin açılışı gerçekleştirildi.

Kütüphane yenilenerek Çarşamba ilçesi Hasbahçe Mahallesi'nde doğup büyüyen, Cumhuriyet İlkokulu’ndan mezun olmuş olan ve 2014 yılında elim bir kaza ile hayatını kaybeden Prof. Dr. İbrahim Kartal ismi verildi.

Cumhuriyet İlkokulu ana sınıfı ve özel eğitim öğrencilerinin sergilediği gösterilerin renk kattığı çocuk şenliğinde Çarşamba Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekibinin öncülüğünde gerçekleştirilen yarışmalar, yüz boyama etkinlikleri, Hacivat Karagöz etkinlikleri, palyaço gösterileri, dans gösterileri ile tüm öğrenciler ve katılımcılar coşku dolu masal tadında bir gün geçirdiler.

Okul müdürü Eyüb Yön şenlik organizasyonu ve destekleri için Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a, kütüphane için destek veren hayırseverlere ve katılımcılara teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir de emekleri ve hazırladıkları mükemmel kütüphane için başta Okul Müdürü Eyüb Yön olmak üzere tüm destekçilere teşekkür etti.

AdminAdmin