İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 28-03-2024 15:48

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ü Cumhuriyet Mahallesi Sohbet Evi’nde sahur programında ağırladı.

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

Kendisini sahur programına davet eden mahallelilere teşekkür eden Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Öncelikle mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bizleri sahur programına davet ederek ağırlayan Cumhuriyet Mahallemiz sakinlerine çok teşekkür ediyorum. 55 gündür sahadayız ve mahalle mahalle, sokak sokak, esnaf esnaf gezerek gece gündüz hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Hemşehrilerimizin gönüllerine dokunmaya çalışıyor, Çarşamba için projelerimizi anlatıyoruz. Çarşamba halkı bize büyük bir teveccüh gösteriyor. Seçimlere 3 günlük bir süre kaldı, inşallah siz Çarşambalı hemşehrilerimizin de desteği ile 31 Mart’ta Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Çarşamba’nın öz evladı Halit Doğan, Çarşamba’da da Çarşamba’nın öz evladı Ender Gür seçimi kazanarak, el ele vererek Çarşamba’ya altyapısından üstyapısına, eğitimden kültüre her alanda altın çağını yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Sahur programına ayrıca AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin