İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 01-10-2022 18:36

Değişim Bafra’da Başladı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugün gerçekleştirilen meslek grubu seçimlerinde mevcut başkan Göksel Başar’a karşı mavi liste ile yarışan Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, 12 meslek grubundan 9’unu kazanarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı oldu.

Değişim Bafra’da Başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından oda ve borsa seçimlerinin yapılmasına ilkin tebligatının ardından 1 Ekim tarihine seçim gününü alan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda mevcut başkan Göksel Başar’a karşı iş insanı Serdal Sefa Kocabaş adaylığını açıklamıştı.

Bafra ilçesinde iki adet Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nin yapılmasında emeği olan mevcut başkan Göksel Başar kırmızı liste ile seçime girerken, başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş ise OSB’nin bitirilmesine ilişkin yaptığı açıklamalar ile mavi liste ile seçime girdi.

12 meslek grubunun bulunduğu Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinde 9 grubu kazanan Serdal Sefa Kocabaş, “Ekibimizle öncelikle ilkinde yer tahsisi ikincisinde ise altyapı çalışmaları tamamlanan Organize Sanayi Bölgelerimizin ilçemize bir an önce kazandırılması için ve ardından da oda üyelerimize yönelik projelerimizin hayata geçirilmesi için çalışmaya başlayacağız. Bu yaşadığımız bir seçimdi ve demokratik bir ortamda seçimimizi tamamladık. İnşallah kazanan Baframız olacak” diye konuştu.

Haber Merkezi

AdminAdmin