SİYASET
Giriş Tarihi : 26-08-2022 16:51

“Dışa Bağımlı Değil Dışarının Bize Bağımlı Olduğu Türkiye’yi İnşa Edeceğiz”

Saadet Partisi Avrupa MKYK Üyesi İbrahim Gümüşoğlu, beraberinde Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ve Saadet Partisi Çarşamba İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Seven ile birlikte Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve sitemiz genel yayın yönetmeni M.Emin Coşkundere’yi ziyaret etti.

“Dışa Bağımlı Değil Dışarının Bize Bağımlı Olduğu Türkiye’yi İnşa Edeceğiz”

Ziyarette açıklama yapan Saadet Partisi Avrupa MKYK Üyesi İbrahim Gümüşoğlu, “42 yıldır Almanya’da ikamet ediyorum ve yıllar önce de seçmenlerimizin önüne Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı olarak çıkmıştım. Aday gösterilmeden önce bölgemizde üreticilerimizin üretebileceği ve ihracatını yapabileceğimiz ürünler asına çalışma yapmıştım. Biz Saadet Partisi olarak her zaman üretimin ve üreticinin yanında olduk ve adaylarımızı hep buna göre seçtik. Rahmetli Erbakan hocamız bu ülkede ne zaman iktidar olsa bu ülkeyi refaha ulaştıracak adımlar attı ve bizler de Milli Görüşçüler olarak bu yoldan hiç çıkmadık. Şu an 6’lı masada yer alıyoruz ve yine ülke ve millet menfaatine olacak çalışmalarımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz üreterek havalimanlarımızdan dış ülkelere ihracat yaparak aslında dışa bağımlılığımızı bitirebiliriz. Gümrük Anlaşması neticesinde tırlarla değil havalimanlarımızdan kaldıracağımız kargo uçakları ile de bunu yapabiliriz. İnşallah 2023 seçimlerinde iktidara geldiğimizde bu ülke adına refah ve huzur adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyarette konuşma yapan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ise şunları söyledi:

“Saadet Partisi olarak geçtiğimiz haftalarda Genel Merkezimizde yaptığımız toplantılarla seçim çalışmalarımızın startını verdik. Mevcut iktidar bu ülkede kendi çevresini zengin ederken alt tabakayı görmezden geldi ve şu an alt tabaka nefes alamıyor. Biz 2023 seçimlerinde iktidara geldiğimizde 6’lı masada etkin olarak rol alarak yeniden güçlü Türkiye’nin inşası için çalışacağız. Bu ülkede AK troller bizim çözebileceğimiz sorunları bildiği için bizlere saldırıyor. Ancak biz rahmetli Erbakan hocamız zamanında olduğu gibi bu ülkenin refahı ve huzur için çalışacağız. Bizler mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak insanlarımıza ulaşıyoruz ve sorunun çözümü için yapılacakları anlatıyoruz. Türkiye’nin Çarşamba, Bafra ve Çukurova Ovaları tüm dünyaya yetecek mahsulü üretebilir. Biz bize yetmek dışında dünyaya da yetebiliriz. Bunu geçmiş yıllarda dünyaya gösterdik ve yine göstereceğiz. İnşallah 2023 seçimlerinden sonra da bu anlattığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Biz dışa bağımlı değil dışarının bize bağımlı olduğu güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz.”

Haber Merkezi

AdminAdmin