İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 05-02-2024 16:11

Dünyanın En Büyük 5’inci Turizm Fuarı’nda Çarşamba Rüzgarı Esecek

Çarşamba Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Çarşamba’nın tanıtımı için stant kuracak.

Dünyanın En Büyük 5’inci Turizm Fuarı’nda Çarşamba Rüzgarı Esecek

Çarşamba Belediyesi, Samsun Valiliği öncülüğünde, dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası 2024 Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yerini alacak.

Çarşamba Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek Turizm Fuarı'nda Çarşamba’nın kültürel değerleri ile birlikte zengin turizm potansiyeli sergilenecek. Özel alanda kurulacak stantta Çarşamba’nın coğrafi işaretli ürünlerinin yanı sıra Çarşamba’nın simgeleri de yer alacak.

Tarihi ve kültürel değerleri ile zengin bir birikime sahip olan Çarşamba, eşsiz doğası ile bölgeye değer katıyor. Çarşamba Belediyesi; Çarşamba Keşkeği, Çarşamba Pidesi, Kıvratma, Kırçan gibi yöresel lezzetleri ziyaretçilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 110 ülkeden katılımcıların yer alacağı EMITT 2024 Fuarı’nda Çarşamba Belediyesi, ilçenin doğa, gastronomi, kültürel değerleri ile turizm destinasyonlarını tanıtacak.

Karadeniz’in önde gelen ilçelerinden olan Çarşamba, 6 Şubat Salı günü EMITT 2024 Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılayacak. Çarşamba Belediyesi, İstanbul’da yaşayan gurbetçi vatandaşların yanı sıra tüm ziyaretçileri Çarşamba standına bekliyor.

Yoğun ilginin beklendiği fuarda Çarşamba Belediyesi hazırlanan stantla birlikte İstanbul’da Çarşamba rüzgârı estirecek.

AdminAdmin