İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 15-09-2022 15:57

“Ekibimizle Çarşamba İçin Çalışacağız”

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Ayhan Sonkaya, bir açıklama yaparak seçilmeleri durumunda Çarşamba’ya istihdam sağlayacak farklı projeler üreteceklerini söyledi.

“Ekibimizle Çarşamba İçin Çalışacağız”

Oluşturdukları ekibin değerli insanları ve esnaflar olduğunu söyleyen Başkan Adayı Sonkaya, “2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamızın seçim tarihinin belli olmasının hemen ardından ekibimizi oluşturmak adına başladığımız çalışmaları kısa sürede bitirerek 24 kişilik ekibimizi oluşturduk. 10 meslek grubunun bulunduğu odamıza 24 kişilik bir meclis seçilecek. Bizde Çarşamba’dan, Ayvacık’tan, Salıpazarı’ndan 24 kişilik bir ekip oluşturduk ve seçim çalışmalarımıza başladık. Seçimler için üye ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ekibimizdeki diğer 23 arkadaşım, ağabeyim, kardeşim de ticaretle uğraşan değerli insanlar. 1. meslek grubunda Sait Kızılkaya ve Mustafa Evecen, 2. meslek grubunda Hasan Kır, Mithat Bircan ve Barış Kaygana, 3. meslek grubunda Kerim Akgül, Levent Yılmaz ve Salih Arabacı, 4. meslek grubunda İbrahim Gündüzoğlu, Harun Kaya ve Harun Coşkun, 5. meslek grubunda ben Ayhan Sonkaya, Kenan Kalaycı, Coşkun Bektürk, 6. meslek grubunda Mehmet Seven ve Muhammet Ali Torun, 7. meslek grubunda Kenan Bilici ve Hüseyin Işıldak, 8. meslek grubunda Harun Tuncer ve Harun Eskin, 9. meslek grubunda Yücel Özden ve Uğur Gökçe ve 10. meslek grubunda Umut Akkaya ve Murat Akoğlu aday olduk” diye konuştu.

Çarşamba’da istihdam sağlayacak projeler üreteceklerini söyleyen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Ayhan Sonkaya sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Seçimlerin bitmesinin ardından üyelerimizde teveccüh göstererek bizleri desteklerse ve seçimi kazanırsak her zaman söylediğimiz gibi ilk olarak altyapı çalışmaları ve fabrika inşaatları başlayan Organize Sanayi Bölgemizin kısa sürede faaliyete geçmesi için çalışmalarımıza başlayacağız. Organize Sanayi Bölgemiz ilçemize istihdam anlamında ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak. Organize Sanayi Bölgemizin yanı sıra Çarşambamıza değer katacak ve markalaştıracak projeler üreteceğiz. İlçemizin ekonomik olarak daha güçlü olması için mesai harcayacağız. Odamızdan hizmet alan üyelerimizin işlerini geliştirebilmeleri için neler yapılabileceğine ilişkin çalışmalar yapacağız. Ekibimiz tüm bu saydığım çalışmaları gerçekleştirebilecek bilgi birikimine ve deneyime sahip.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin