İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 15-02-2025 19:50

EKMEK ZAMMI ÇARŞAMBA’DA NEDEN GEÇ GEÇTİ!

Samsun Fırın İşçileri Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Keskin, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaretleri ile alakalı olarak basın açıklaması yaparak “Fırın işçilerimizin haklarını savunmak için mücadelemiz sürecek” dedi.

EKMEK ZAMMI ÇARŞAMBA’DA NEDEN GEÇ GEÇTİ!

Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaretleri ile alakalı olarak açıklama yapan Samsun Fırın İşçileri Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Keskin fırın işçilerinin haklarını savunmak için mücadelelerinin süreceğini söyledi.

NEDEN ZAMLI FİYAT O GÜN UYGULANMADI

Samsun Esnaf Odaları Birliği tarafından Samsun il genelinde ekmeğin zamlı fiyatının 8 Şubat itibari ile uygulanmaya başlandığını dile getiren Samsun Fırın İşçileri Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Keskin Çarşamba ilçesinde ise zamlı fiyatın 11 Şubat tarihi itibari ile uygulamaya geçmesinin manidar olduğunu dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Çarşamba ilçesi yaklaşık 150 bin nüfusa sahip, bu ilçede halkımızın hijyenik bir ortamda ekmek yemesi için mücadele veriyoruz. Ancak Samsun genelinde 8 Şubat tarihinde yürürlüğe giren zamlı ekmek fiyatlarının Çarşamba ilçemizde 11 Şubat itibari ile yürürlüğe girmesi ile alakalı olarak yürürlüğe girmesi ile alakalı olarak tereddütlerimiz var. Fırıncılarımız bu 3 günlük sürede ekmek markası sattı, peki Oda Başkanı bu sürede ne düşünüyordu? Çarşamba Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya’nın cenazesi vardı anlıyoruz, ancak bu günlere denk gelmedi, düşüncesi ne idi bununla alakalı olarak açıklama bekliyoruz? Eğer kendisi bu konuda açıklama bile yapamıyorsa istifa etmesini bekliyoruz” diyerek tepki gösterdi.

HABER MERKEZİ

AdminAdmin