SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 22:50

Emir’e Çarşamba’da Sevgi Seli

Seçim çalışmaları için Çarşamba ilçesini ziyaret eden Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Emir’e Çarşamba’da Sevgi Seli

Çarşamba ilçesinde pazaryeri ziyareti ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Dr. Murat Emir, “Seçim çalışmalarımızda kiminle görüşsek mevcut düzenden bıktıklarını dile getiriyorlar. Bunun yanı sıra bazı insanlarımız halen daha sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi var sanıyor. Ancak 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı’nın yanı sıra milletvekilleri de seçilecek, ben de vatandaşlarımıza ‘Oy pusulasında bağımsız adayın yerine mührünüzü basın ki kendi öz çocuğunuz sizi mecliste temsil etsin’ diyorum” şeklinde konuştu.

Eşinin Çarşambalı olması nedeniyle Çarşamba’nın eniştesi olduğunu da söyleyen Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Emir, “Çarşamba’da 25 yıldır faaliyet gösteren Acaroğlu Baklavaları sahibi Mahsum Acar benim kayınpederim oluyor. Bunu insanlarımıza söylediğimde bana olan ilgileri bir kat daha artıyor. Hatta bir pazarcı esnafımız ile sohbetimizde farklı illerden milletvekili istemediğini dile getirmesi üzerine kendimi tanıttım ve çok memnun oldu. Samsun’u Samsunluların, halkın içinde olan insanların temsil etmesi gerektiğine inandığım için bu yola çıktım, çünkü herkes gibi bende bu düzenden bıktım. Ben kendimi 14 Mayıs'ta hemşehrilerimize emanet edeceğim, 15 Mayıs sonrasında da emanet ehil kişilerde olursa Samsun ve Çarşamba hak ettiği yerde olacak” dedi.

HALK HAYAT PAHALILIĞINDAN BIKMIŞ

Halkın hayat pahalılığından bıkmış olduğunu dile getiren Dr. Murat Emir sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Pazarda manavda 1 bağ marul 10 lira olmuş. Pazara gittiğinizde ya da markete gittiğinizde her şeyin fiyatı almış başını gitmiş, çalışanların dayanacak gücü kalmamış ve halk artık hayat pahalılığından bıkmış usanmış. Eğer milletvekili olursam halkımızı temsil eden Samsun’un öz evladı olarak Samsun’un, ilçelerinin ve hemşehrilerimizin sorunlarına karşı elimden gelen tüm çalışmayı gerçekleştireceğim.”

SEÇİLİRSEM YİNE SAMSUN’DA OLACAĞIM

Milletvekili olması durumunda yine Samsun’da olacağını dile getiren Emir, “14 Mayıs günü hemşehrilerimiz teveccüh gösterip beni meclise gönderirse Ankara’ya gittiğimde ev tutmayacağım ve kamu misafirhanesinde kalacağım. Her zaman Samsun’da Samsun halkının sorunlarına çözüm bulmak, işsizliği azaltmak, kente ilçelere fabrikalar açmak için teşvik çalışmaları yapacağım. Halkımızı seçimden seçime hatırlayan vekillerden olmayacağım, her zaman halkımızın içinde olacağım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, iftarını Çarşamba’da yaptıktan sonra ilçeden ayrılırken, ilçe ziyaretini tekrarlayacağını dile getirdi.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin