İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 22-04-2024 16:34

Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Koltuğunu Naz’a Devretti

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Naz Kılıç’a devretti.

Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Koltuğunu Naz’a Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çarşamba Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan Demir ile öğretmen ve öğrenciler Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Koltuğu devralan Naz yaşıtlarını unutmadı

Ziyarette temsili görev değişimi yapıldı. Okulun 4. sınıf öğrencisi Naz Kılıç’a makam koltuğunu devreden Emniyet Müdürü Barik Çiçek,  “Buradan tüm birimlere telsizden anons geçip talimatlarını iletebilirsin” dedi.  Makama geçip koltuğa oturan Naz Kılıç’ta anonsunda, “Emniyet çalışanlarının çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum, tüm polislerimize başarılı görevler diliyorum” dedi.

Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan Demir, Emniyet Müdürümüz Sayın Barik Çiçek’e bizleri kabulünden dolayı teşekkür ederiz” derken,  İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek ise, “Değerli çocuklarımız bizlerin geleceğidir, öncelikle onların bayramlarını kızımızın vesilesiyle kutluyorum.  Bu anlamlı günde yavrularımıza güzel bir anı bırakmaktan da emniyet teşkilatı olarak gurur duyuyoruz ” dedi.

Haber: AHmet Naci KILAVUZ

AdminAdmin