SİYASET
Giriş Tarihi : 22-02-2024 17:47

Ender Gür Adım Adım Belediye Başkanlığı’na

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, gittiği her yerde Çarşambalı vatandaşlar tarafından büyük teveccüh görüyor.

Ender Gür Adım Adım Belediye Başkanlığı’na

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 40 gün kala seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Cemil Şensoy(Terme) Caddesi, Sofuoğlu Caddesi, Hüsnübey Caddesi ve Çakmakçılar Caddesi’nde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürürken vatandaşların gösterdiği teveccüh ve yakın ilgi ‘Ender Gür adım adım Çarşamba Belediye Başkanlığı’na gidiyor’ dedirtti.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getiren Gür, halkın kendilerine büyük bir ilgi gösterdiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediği gibi ‘Millete efendi değil hizmetkar olmak’ için yola çıktıklarını söyledi.

SKM AÇILIŞINA DAVET

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, ziyaretlerinde “31 Mart yerel seçimlerinde Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Halit Doğan’a Çarşamba’da da bizlere destek vermenizi istiyoruz. Samsun’da Halit başkanım burada ben olduğum takdirde Çarşamba’ya en iyi şekilde hizmet ederiz. 23 Şubat Cuma yani yarın da Kirazlıkçay Mahallesi Değirmenbaşı Caddesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezimizin(SKM) saat 14.00’de açılışını gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı açılışımızda yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin