İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 16-03-2024 15:19

Ender Gür Projelerini Açıklamaya Başladı

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, mahalle mitinglerinde projelerini açıklamaya başladı.

Ender Gür Projelerini Açıklamaya Başladı

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, tır parkından rekreasyon alanlarına kadar projelerini açıklamaya başladı.

BAŞKAN MAHALLEMDE

Ender Gür ve ekibinin önem verdiği projelerden birisi 'Başkan Mahallemde' projesi. Ortak akıl yönetimi ve fikir alışverişine dayalı bu projeyle Ender Gür, yönetim ekibiyle 143 mahalleyi gezip, talepleri yerinde inceleyeceğini ve mahallelerinin sorunlarını halkla iç içe birlikte çözeceklerini açıkladı.

AK BELEDİYECİLİK SÜRECEK

Mitinglerde önemli konulara değinen Başkan Adayı Ender Gür, güçlü belediye meclisi vurgusu yaptı. Ender Gür, "Hizmetlerin daha etkin ve daha hızlı Çaşambamıza ulaşması için önümüzde 15 gün kaldı. Büyükşehir'de Çarşambalı Halit Doğan, Çarşamba'da da teveccühlerinizle biz hizmet için hazırız, kararlıyız. Allah'ın izniyle bizim seçim kaybetmek gibi bir kaygımız yok. Sizlerin teveccühü gösteriyor ki, Çarşamba'da AK Belediyecilik devam edecek" dedi.

AÇIK VE KAPALI OTOPARKLAR

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Gür, şehir içi ulaşımı rahatlatmak için açık ve kapalı otoparklar inşa edeceklerini, ayrıca Kaymakamlık Binası’nın taşınmasının ardından eski Kaymakamlık Binası’nın olduğu bölgeye de altı otopark olmak üzere Rahtıvan Meydanı’nı yapacaklarını dile getirdi. Gür, ayrıca şehir içine tır parkını yasaklayacaklarını ve bunun için de Tır Parkı yapacaklarını söyledi.

REKREASYON ÇALIŞMALARI

Adapark’ta bulunan Çarşambaspor Tesisleri’ni kaldırarak mesire alanı yapacaklarını dile getiren Gür, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Adapark’ta bulunan mesire alanına Kaymakamlık Binası yapılması nedeniyle vatandaşımızın mesire alanında bir küçülme oldu bunu kabul ediyoruz. Bunun için de o mesire alanının 3 katı büyüklüğünde olan Çarşambaspor Tesisleri’ni oradan kaldırarak Çarşamba Şehir Stadyumu’nun bulunduğu bölgeye taşıyarak mevcut Çarşambaspor Tesisleri’nin bulunduğu alanı hemşehrilerimiz için mesire alanı yapacağız. Bunun yanı sıra Çay Mahallesi’nde Doğal Yaşam Merkezi’ne giderken sol tarafta bulunan bir alanda rekreasyon çalışması ile halkımıza yeşil alan olarak kazandıracağız. Bu alanın tam karşısında Beyyenice Mahallemizde de aynı şekilde rekreasyon çalışması yaparak içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortları, mesire alanı olan bir yeşil alanı da Batıyaka’da yaşayan hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin