İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 19-03-2024 16:41

Ender Gür'den Çarşamba'ya Değer Katacak Projeler

Projelerini bir bir açıklayan Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, ömrünü tamamlamış kamu binalarını yeni yerlerine taşıyarak şehir meydanları oluşturacaklarını belirterek, "Altı otopark üstü meydan olacak eserlerle Çarşamba merkezi nefes alacak. Çok amaçlı Kültür ve Kongre Merkezi ile Yöresel Ürün Pazarı da ilçeye değer katacak" dedi.

Ender Gür'den Çarşamba'ya Değer Katacak Projeler

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, projelerini tek tek açıklıyor. Şehir meydanları ve kalıcı eserlerle merkeze değer katmak isteyen Ender Gür, 3 projesinden daha bahsetti. 

ŞEHİR MEYDANLARI NEFES ALDIRACAK

Başkan Adayı Ender Gür, "Kaymakamlık binamız ve ömrünü tamamlayan kamu binalarımız için Hükümet Konağı projemiz ilerliyor. Ada Park içerisindeki bu projeyi en kısa zamanda tamamlayıp, Doğu Yaka merkezinde kalan bu alanı, meydan haline getireceğiz. Altı otopark, üstü de meydan olacak bu proje ile Doğu Yaka merkez adeta nefes alacak. Batı Yaka'daki Askerlik Şubesi de yeni yerine taşındığında orayı da yeşil alan ilan edip meydanlaştıracağız. Doğu Yaka'da Kaymakamlık Binası alanı ve Batı Yaka'da da Askerlik Şubesi alanı yeşil alana döndüğünde Çarşambamız adeta nefes alacak" diye konuştu. 

KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ YAPILACAK

Ender Gür, "Kullanımdaki Cemil Şensoy Kültür Merkezi hem ömrünü tamamladı, hem de artık ihtiyaca karşılık veremiyor. Çarşambamıza Çok Amaçlı Kültür ve Kongre Merkezi kazandıracağız. Toplantılar, gösteriler, sergiler, yarışmalar ve birçok aktivitenin düzenlenebileceği Kültür ve Kongre Merkezi, modern yapısıyla da Çarşambamıza değer katacak. Yine ilçemizde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin el sanatları ve yöresel ürünlerini satışa sunacakları Yöresel Ürün Pazarı projemizi de Beylerce Mahallemizde faaliyete geçireceğiz. Çarşambamıza her alanda değer katmak için kolları sıvadık" dedi.

AdminAdmin