SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 18:29

Ender Gür’den İnşaatçılar Derneği’ne Ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Çarşamba İnşaatçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile sohbet etti.

Ender Gür’den İnşaatçılar Derneği’ne Ziyaret

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Özellikle son 20 yılda bu memleketin her bir köşesine, her bir iline,  her bir ilçesine, her bir mahallesine çok büyük hizmetler yaptık. Bu hizmetleri bugüne kadar biz yaptık, bundan sonra da biz yapacağız. Projemiz çok, enerjimiz yüksek. Vatandaşımıza dokunduğumuzda ilgi ve alakayı görünce daha da güçleniyoruz. Çarşambalı hemşehrilerimizden alacağımız güçle Karadeniz'in yıldızı bir ilçe olacağız. Nasıl Samsun Karadeniz'in incisi, Çarşamba'da da Samsun'un yıldızı olacak. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da bir gün sizlerle daha geniş bir vakitte bir araya gelerek dertlerinizi ve isteklerinizi dinleriz. Çarşamba Belediyesi olarak biz neler yapabiliriz hepsini konuşuruz. Çünkü biz Çarşamba’yı Çarşambalı hemşehrilerimiz ile ortak akılla yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Çarşamba İnşaatçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fazlı Sarıoğlu ve dernek üyeleri de Başkan Adayı Gür’e ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’e Eski Milletvekili Cemal Alişan ve Çarşambalılar Derneği Eski Başkanı Sadettin Sarıoğlu da eşlik etti.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin