SİYASET
Giriş Tarihi : 12-04-2023 16:47

Erdal Avcı’dan Demir’e Tepki

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Zihni Şahin dönemiyle ilgili açıklamalarına bir tepkide Büyük Birlik Partisi Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı’dan geldi.

Erdal Avcı’dan Demir’e Tepki

Cumhur İttifakı’nın Samsun’da kaybedeceği her oyun Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in hanesine yazılacağını dile getiren Büyük Birlik Partisi Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, “Yıllardır Bafra ilçemizde başarılarıyla dolu belediye başkanlığı yapmış olan ve Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın milletvekilliği için başkanlıktan ayrılmasından sonra bir ağabey edasıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na getirilen 11 ay Görev yapmış olan partinizin sevilen sayılan bir belediye başkanı hakkında pervasızca açıklamalarınızı kınıyorum.

4 yıllık beceriksizliğinizin üzerini örtmek için seçimlere 32 gün kala bu tür açıklamalara herkesin karnı tok Sayın Demir!

 Samsun halkına Büyükşehir Belediye Başkanı olarak verdiğiniz hiçbir sözü tutamayarak insanları Cumhur ittifakından soğuttuğunuz yetmedi mi?  Hala Cumhur İttifakı’nın zayıflaması için nedir bu çaba?

Sen bunlarla uğraşacağına “Kavakdibi’nden Botaş'a kadar olan 28 köyün grup yolunu 2021'de bitireceğim” sözüne şimdi ne cevap vereceksin?

 Yusuf Ziya Yılmaz Bey'in bütün eserlerini yıkmakla 4 yılını geçireceğine verdiğin sözleri yerine getirseydin. Madem Yusuf Ziya Yılmaz'ın yaptığı yatırımlar yersizdi, kamu zararı oluştu diye müfettiş istedin mi? Yoksa sadece nefsini tatmin etmek için mi yıktın o yatırımları?

Samsun'da Cumhur İttifakı’nın kaybedeceği her oy senin hanene yazılacaktır. Samsun'da sevilen sayılan mazisi temiz ülkücü-alperenlerin ağabeyi olan Zihni Şahin ağabeyimize çamur atmak ona gönül veren insanları küstürür, sandığa gitmemelerine sebep olursun. Yoksa senin bu iftirana, çamurlarına Samsunlunun karnı tok.

Oy çok çıkarsa senin başarın, oy düşerse başkasının başarısızlığı öyle mi?  Senin yüzünden Cumhur İttifakı’ndan uzaklaşan insanların sorumluluğunu yüklemeye yer arıyorsun ama bu çaban nafile Mustafa Başkan! Kaybedilen, küsen, kırılan, uzaklaşan, kafası oy vermek için hala net olmayan Cumhur İttifakı seçmeninin ilk sorumlularından birisin. Bırak bu milletin yakasını git tedavine bak bizde rahat olalım” diyerek tepkisini gösterdi.

AdminAdmin