İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 05-01-2024 21:17

Erdoğan Arıkan Çarşamba’da

TRT Spor’un ünlü spor spikeri Erdoğan Arıkan, “İletişim ve Diksiyon Üzerine Seminer ve Söyleşi” ile etkinliği kapsamında Çarşamba’ya geldi.

Erdoğan Arıkan Çarşamba’da

Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi’nde Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve İnsan ve Toplum Fakültesi’ne ev sahipliği yapan Çarşamba Belediyesi, TRT Spor’un ünlü spikeri Erdoğan Arıkan’ı üniversite öğrencileri ve Çarşambalı vatandaşlarla Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde buluşturdu.

“İletişim ve Diksiyon Üzerine Seminer ve Söyleşi” programında seyircilerle buluşan Arıkan, “İletişim, insanların arasındaki en önemli etkenlerden biridir. Özellikle İletişim Fakültesi’nde okuyan arkadaşlarımızın insanlarla iletişimi konusunda diğer her insandan daha çok etkin olması ve kendilerini bu konuda muhakkak geliştirmeleri gerekiyor. Ayrıca gazetecilik mesleğinde kamera karşısında diksiyon konusu bizler için büyük önem taşıyor. Kendinizi iletişim konusunda ve diksiyon konusunda geliştirirseniz mesleğinizde muhakkak başarı gelir. Ancak bunun için öncelikle kendinize hedefler koymanız ve koyduğunuz bu hedefler doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor” diye konuştu.

Erdoğan Arıkan, diksiyon konusunda da sahneye davet ettiği öğrencilerle birlikte uygulamalı olarak bilgiler verdi.

Programa Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sancak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, öğretim üyeleri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin