İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 25-12-2022 11:56

FizyoÇarşamba Fizik Tedavi ve Pilates Merkezi Çarşamba’da Hizmete Girdi

Fizyoterapist Sevgi Gül Köse’nin sahibi olduğu FizyoÇarşamba Fizik Tedavi ve Pilates Merkezi, Güneşdoğdu Plaza’da hizmete girdi.

FizyoÇarşamba Fizik Tedavi ve Pilates Merkezi Çarşamba’da Hizmete Girdi

FizyoÇarşamba Fizik Tedavi ve Pilates Merkezi’nin açılışında konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Sungurlu Caddesi’nden bir ağabeyimizin kızı babası gibi esnaflık yolunda fizyoterapistlik mesleği ile bir işyeri açıyor. Çarşamba büyüyen, gelişen, hem nüfusu hem de ekonomisi hızla artan bir ilçe konumunda bulunuyor. Nüfus ve ekonomi hızla artınca da farklı meslek dallarından işyerleri ilçemizde açılıyor.

Bu işyerimizin de insanlarımızın ihtiyacına cevap verecek önemli bir işyeri olacağına yürekten inanıyorum. Sevgi hanım da güzler yüzlü bir hanımefendi. Doktorun güler yüzü hastalığın yarısını hallediyor, diğer yarısı da tedavi ile gerçekleştiriliyor. Yarısını güler yüzü ile hallederek işe başlarsa bitmiş olur. İnsanlarımıza da güzel bir sağlık hizmeti olacağına inanıyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek fizyoterapi merkezinin açılışı gerçekleştirilirken, Başkan Doğan ve davetliler merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

Açılış sonrasında verdikleri hizmetlerle alakalı olarak bilgi veren Fizyoterapist Sevgi Gül Köse, “Çay Mahallesi Hacı Yunuszade Mehmet Güneşdoğdu Caddesi Güneşdoğdu Plaza A Blok Kat:2’de hizmete açtığımız fizik tedavi ve pilates merkezimizde fizik tedavi alanında bel-boyun problemleri, kas-iskelet sistemi problemleri, duruş bozukluğu tedavisi, 3 boyutlu skolyoz tedavisi, baş ağrısı, diş sıkma, omuz-kol problemleri, nörolojik fizyoterapi, manuel terapi, kadın sağlığı fizyoterapisi, klinik masaj, kupa terapisi ve evde fizyoterapi desteği veriyoruz.

Bunun yanı sıra pilates alanında da aletli pilates, klinik pilates, hamile pilatesi ve skolyopilates hizmeti veriyoruz. Çarşambamıza yakışan bir merkezde fizyoterapi ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Vatandaşlarımız 0546 682 22 29 numaralı telefonumuzdan da bizlere ulaşarak bilgi ve randevu alabilirler” diye konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin