SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 04-10-2022 17:44

Fuarda Büyükşehir Standına Yoğun İlgi

Samsun Büyükşehir Belediyesi standı, bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen Kitap Fuarı'nda yoğun ilgi görüyor. Fuarda Büyükşehir standını ziyaret eden lise son sınıf öğrencilerine TYT Soru Bankası hediye edildi.

Fuarda Büyükşehir Standına Yoğun İlgi

Türkiye Yayıncılar Birliği birliğinde düzenlenen Karadeniz 7. Kitap Fuarı düzenlenen tören ile TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı. 1- 9 Ekim 2022 tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayan fuarda, Samsun Büyükşehir Belediyesi standı, özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Spor Şube Müdürlüğü tarafından üniversite adayı 12. sınıf öğrencileri için bastırılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) soru bankası da hem öğrencilere hem de velilere verildi.

Standı ziyaret eden vatandaşlara, ayrıca İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı münasebetiyle hazırlanan “100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif” kitabı ile Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinin anlatıldığı bülten ile kültürel etkinliklerine ait broşürler, kalem, anahtarlık ve kitap ayraçları da hediye edildi.

AdminAdmin