SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 12:52

“Geçmişteki Travmaları Yaşatmayacağız!”

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Hüseyin Dündar’ın 2007 yılı sonunda işten çıkardığı 126 işçi ile alakalı göndermede bulunarak “Geçmişte Çarşamba’nın yaşadığı travmayı kimseye yaşatmayacağız, buna kimsenin hakkı yok!” diye konuştu.

“Geçmişteki Travmaları Yaşatmayacağız!”

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Kurtahmetli, Boyacılı ve Eğrikum Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara hitap etti.

PRESTİJLİ CADDELER VE OTOPARK

Mahalle mitinglerinde ve ziyaretlerde projelerini anlatan Ender Gür, "Merkezde devam eden altyapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyemizle birlikte en kısa sürede tamamlayıp, sonrasında üst yapıya geçeceğiz. Yapacağımız çalışmalarla Çarşamba'ya prestijli caddeler kazandıracağız. Altyapısı, üstyapısı, peyzajı ve ışıklandırmasıyla örnek olacak caddeler inşa edeceğiz. Bununla birlikte merkezde otopark konusu büyük sorunlardan birisi. Kapalı, açık veya katlı otoparklarla inşallah bu sorunu da çözmeyi planlıyoruz" dedi.

CAMİLER İÇİN EKİP KURULACAK

Başkan Adayı Ender Gür, şöyle devam etti:

“143 mahallemizin çoğunluğunu gezdik. Çok şükür mahalle camilerimizin önemli eksikleri yok. Allah devletimizden ve hayırseverlerden razı olsun. Biz de Çarşamba Belediyesi olarak yeni dönemde camilerimiz için ekip kuracağız. Camilerdeki bakım, onarım ve temizlik hizmeti belediyemiz tarafından yürütülecek. Birçok proje ile geliyoruz. Proje kitapçığımız bitmek üzere. Ardından tanıtımlara başlayacağız. Herkesi heyecanlandıracak eserlere imza atacağız.”

ADAY GÖSTERİLSE ELİMİ KALKDIRMAYACAK MIYDI?

Hüseyin Dündar’ın bağımsız aday olmasına da değinen Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Beğeniriz beğenmeyiz Hüseyin Dündar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Çarşamba’da 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Bu sene de Samsun’dan aday adayı oldu. Eğer aday gösterilseydi buraya gelip ‘Çarşamba Belediye Başkan Adayımız Ender Gür’ diyerek elimi kaldırmayacak mıydı? Aday gösterilince iyi, aday gösterilmeyince ‘Ben mağdur edildim’. Yok öyle bir dünya!” diye konuştu.

GEÇMİŞTEKİ TRAVMALARI YAŞATMAYACAĞIZ!

Hüseyin Dündar’ın 2007 yılı sonunda işten çıkardığı 126 işçi ile alakalı da göndermede bulunan Gür sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Biz 31 Mart seçimlerinden sonra 1 Nisan’da göreve geldiğimizde o, onun adamı, bu, buna oy verdi diye ekmek parasında koşan hiçbir kardeşimizin ekmeğiyle oynamayacağız. İşini düzgün yapan, işini onuru bilen, helal rızık için mesai saati içerisinde çalışan bütün çalışanlarımız bizim çalışanımızdır ve işine aşına devam edecektir. Geçmişte Çarşamba’nın yaşadığı travmayı kimseye yaşatmayacağız, buna kimsenin hakkı yok! Çünkü Çarşamba’nın travmalara değil, uyuma ihtiyacı var, huzura ihtiyacı var. Çünkü Çarşamba huzur diyor, Cumhur İttifakı diyor.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin