SİYASET
Giriş Tarihi : 28-01-2023 17:11

“Görev Verilirse Layıkıyla Yerine Getiririm”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunan 26. Dönem CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, “Görev verilirse ve seçilir isem daha önce olduğu gibi layıkıyla yerine getiririm” dedi.

“Görev Verilirse Layıkıyla Yerine Getiririm”

26. Dönem CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin’in ziyaretinde konuşma yapan CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, “Önümüzde ülkemizin kaderi için çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi var. Tayyip Erdoğan seçim için 14 Mayıs tarihini işaret etti ve kabinede bu tarih kabul edilirse 105 gün sonra halkımız sandığa gidecek. Bizler yaklaşık iki aydır CHP Çarşamba İlçe Örgütü olarak sahadayız, esnaf ziyaretlerimizi, ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin mevcut durumundan ve iktidara geldiğimizde yapacağımız çalışmalardan hemşehrilerimize bahsediyoruz. İnsanlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz ve ‘Yeter Söz Milletin’ diyerek 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız 20 yılda ülkeyi büyük bir çıkmaza sokan mevcut iktidara artık sandıkta cevap verecek ve bizleri iktidara getirecek” şeklinde konuştu.

“GÖREV VERİLİRSE LAYIKIYLA YERİNE GETİRİRİM”

Başkan Yürükcü’nün ardından söz alan 26. Dönem CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi Kutlukent ve Tekkeköy belediye başkanlıklarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili olarak milletimize hizmet ettim. 2019 seçimlerinde de CHP’lilerinde izniyle İyi Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımızdan destek istedi. Bugünlere pek çok tecrübe ile geldim. Önümüzde 2023 seçimleri var ve il merkezi ve ilçelerimizden milletvekili adayı olmam için büyük bir baskı var. Ben Cumhuriyet Halk Partili’yim, mevcut durumu eşim ile de konuşuyoruz ve durum değerlendirmesi yapıyoruz. Ben her zaman partimin maddi ve manevi olarak yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Milletvekili aday listesini partimiz yapacak. Ama halkımızın gösterdiği teveccühten memnunum. Ben bu göreve bir kez daha talibim. Görev verilirse ve seçilir isem daha önce olduğu gibi layıkıyla yerine getiririm.”

“HEP BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ”

Genel merkez tarafından görev verilmezse bile seçimlerde yine CHP için çalışacağını dile getiren Tekin, “2023 seçimleri Cumhuriyetimiz için büyük önem taşıyor. Ekonomik olarak, psikolojik olarak ve eğitim alanında bu millet çok yıprandı. Genel merkezden il ve ilçe örgütlerine kadar hepimizin seçim sonuna kadar ülkemizi yeniden aydınlık günlere kavuşturmak adına var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. İnsanlarımıza ülkemizin yeniden huzurlu, mutlu, refah günlere kavuşacağı günler için yapacağımız çalışmalarımızı anlatmamız gerekiyor. Bana görev verilir veya verilmez bilemem ama ben seçimlerde partim için var gücümle çalışacağım ve aynısını tüm partililerimizden bekliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Toplantı karşılıklı soru cevap ile sona ererken, ziyarette CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü’nün yanı sıra CHP Çarşamba İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin