SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 20:50

Gür’den Dikbıyık’a Doğalgaz Müjdesi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Dikbıyık mitinginde gerekli görüşmelerin gerçekleştirildiğini ve Dikbıyık’a doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi.

Gür’den Dikbıyık’a Doğalgaz Müjdesi

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “31 Mart seçimlerine 24 gün kaldı. Adaylığımızın açıklanmasının ardından yaklaşık 35 gündür köy köy, mahalle mahalle dolaşıyoruz. İnsanımıza dokunuyoruz, insanımızla hasbihal ediyoruz. Onlarda bir kez daha görüyoruz ki; Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakımıza 14-28 Mayıs seçimlerindeki destek artarak devam ediyor. 31 Mart seçimlerinde de Çarşamba’da bu kardeşiniz, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde de Halit Doğan kardeşimiz en yüksek oyla belediye başkanı olarak seçilecek ve şehirlerimize hizmet edecek” şeklinde konuştu.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Dikbıyık Mahallesi’ni doğalgazla buluşturacakları müjdesini veren Gür sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Dikbıyık Mahallemizin altyapı sorunu kalmadı. Ancak Dikbıyık’a ne zaman gelsek doğalgazdan bahsediyorsunuz. Doğalgaz ile alakalı süreci inceledim. Doğalgaz firması yetkilileri ile dün akşam görüştük ve nihayete erdirdik. Doğalgazın Çarşamba Cumhuriyet Mahallesi’nden bu tarafa gelmesi için gerekli olan imar düzenlemesini yapıyoruz. Tren yolumuzun iki tarafına çevre yolu yapmak suretiyle inşallah o yan yolların altından doğalgaz borularımızı geçiriyoruz ve Dikbıyık Mahallemizi doğalgaza kavuşturuyoruz. Yetkililerle yaptığım görüşmelerde 2024 programına alamayacaklarını ancak 2025 programına alacaklarını söylediler. İnşallah Dikbıyık Mahallemiz 2025 yılında doğalgaza kavuşacak ve Dikbıyıklı hemşehrilerimiz tarlalarına giderken de o yan yolları kullanabilecekler.”

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ün Dikbıyık mitingine TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Eski Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin