İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 11-03-2024 13:43

Gür'den Pazarcı Esnafına Müjde

Ayvacık yoluna taşınacağı konuşulan Batı Yaka Kapalı Pazar Yeri'ni gezen Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Pazar esnafı yer değişikliği istemiyor. Ben de söz veriyorum ki 5 yıl bu pazarın yeri değişmeyecek. Çarşamba'da bir konuda proje hazırlarken mutlaka muhattaplarına danışacağız" dedi.

Gür'den Pazarcı Esnafına Müjde

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Batı Yaka Kapalı Pazar Yeri'ni gezip hem pazar esnafı, hem de vatandaşlarla görüştü. 

Birçok pazar esnafı Başkan Adayı Ender Gür'den, Ayvacık yoluna taşınacağı konuşulan Batı Yaka pazarının yerinin değiştirilmemesini talep etti. 

'BEN YAPTIM OLDU' DEVRİ BİTTİ

Konuya ilişkin pazar esnafının içini rahatlatan Ender Gür, "İlk günden bu yana söylediğimiz bir söz var; halka rağmen siyaset olmaz. Eğer halk istemiyorsa, eğer vatandaş istemiyorsa pazarın yeri değiştirilmez. Ben de söz veriyorum ki, göreve geldiğimizde 5 yıl bu pazarın yeri değişmeyecek. Bu süreçte yapılması gereken bir durum oluşursa, pazar esnafını toplayıp, hepsinin görüşünü alıp ortak karar vereceğiz. 'Ben yaptım oldu' gibi bir başkanlık yapmayacağım" diye konuştu. 

AdminAdmin