SPOR
Giriş Tarihi : 18-12-2022 19:02   Güncelleme : 18-12-2022 19:28

Hakem Katliamı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup mücadelesinde maçın hakemi Hakan Aktaş Çarşambasporlu iki oyuncuya karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kart gösterirken, Niksar Belediyespor lehine verdiği 3 penaltı ile Çarşambaspor'u biçti, Niksar Belediyespor’un sahadan 3-0 galip ayrılmasını sağladı.

Hakem Katliamı

Karşılaşmanın 20. dakikasında gelişen Niksar Belediyespor atağında karşılaşmanın hakemi Hakan Aktaş, Çarşambasporlu Nureddin’in elle oynadığı gerekçesi ile penaltı noktasını gösterirken Nureddin’e sarı kart gösterdi. Nureddin karara itiraz edince maçın hakemi Hakan Aktaş, Nureddin’i ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan attı. Topun başına geçen Niksar Belediyesporlu Taha topu Çarşambaspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 42. dakikasında gelişen Niksar Belediyespor atağında Çarşambasporlu oyuncu ile ikili mücadele esnasında ceza sahasında Niksar Belediyesporlu oyuncunun yerde kalmasına hakem bir kez daha penaltı dedi. Topun başına geçen Niksar Belediyesporlu Murat topu Çarşambaspor ağlarına göndererek skoru 2-0 yaptı. 45+3. dakikada yaşanan gerginlik sonucunda maçın hakemi Çarşambasporlu Mert ve Niksar Belediyesporlu Sinan’a kırmızı kart gösterdi.

Uzatma dakikalarının sonunda Niksar Belediyesporlu bir oyuncunun kendini Çarşambaspor ceza sahasında yere bırakması sonucu maçın hakemi Hakan Aktaş bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Hayri topu ağlara göndererek skoru 3-0’a getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla sona ererken, ikinci yarıda Çarşambaspor geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca karşılaşma 3-0 sona erdi.

Maç sonunda Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ve yöneticiler, maçın hakemi Hakan Aktaş ve yardımcılarına maç yönetimlerinden dolayı büyük tepki gösterdi.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin