İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 20-09-2023 16:08

‘Halit Abi’lerinden Çocuklar İçin Yeni Oyun Parkı

Çarşamba’da çocukların ve gençlerin ‘Halit Abi’si olan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Gazi Bulvarı Yürüyüş Yolu kapsamında sahilde bulunan evlerin ön kısmına çocuk parkı inşa ettirdi.

‘Halit Abi’lerinden Çocuklar İçin Yeni Oyun Parkı

Çarşamba ilçesi Batıyaka’da bulunan Gazi Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Yürüyüş Yolu ve altyapı çalışmalarını gerçekleştirerek Batıyaka’da Yeşilırmak kenarında insanların yürüyüş yapabileceği ve aileleri ile rahatça oturabileceği modern bir alan oluşturan ve bu yola bisiklet yolu da yapılmasını sağlayarak insanların rahatça bisiklet sürmesine imkan sağlayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sahilde bulunan evlerin ön kısmına peyzaj çalışmaları ile birlikte yeni bir çocuk parkı inşa ettirdi.

Çarşamba’da çocukların ve gençler bir ‘abi’ olarak gördükleri Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve çocuk parkı için teşekkür ettiler.

Bölgede yaşayan aileler ise yürüyüş yolunun eski atıl durumundan kurtulduğunu ışıklandırması ve yapısı ile modern bir yola kavuştuklarını dile getirirken, bölgede hissedilen çocuk parkı ihtiyacının da giderilmesinden dolayı Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a minnettar olduklarını söylediler.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin