SİYASET
Giriş Tarihi : 31-03-2024 13:35   Güncelleme : 31-03-2024 13:50

Halit Doğan, Oyunu Çarşamba’da Kullandı

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, oyunu memleketi Çarşamba ilçesi Cumhuriyet İlkokulu’nda kullandı.

Halit Doğan, Oyunu Çarşamba’da Kullandı

Eşi Fatma Doğan ile birlikte oy kullanamaya Hasbahçe Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu’na gelen Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamasında “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle bende mahallem olan Hasbahçe Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu’nda eşimle beraber, Belediye Başkan Adayımız Ender Bey ve İlçe Başkanımız Ersin Bey ile birlikte oyumuzu kullandık.

Belediye başkan adaylarımızdan, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, büyükşehir belediye başkanlarımıza, herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçim sonuçları ülkemizde açıklandıktan sonra yarından itibaren herkes kendi işine bir şekilde bakacaktır. Seçimlerde inşallah demokrasimiz güçlenerek çıkacaktır. Çarşambamıza, Samsunumuza, tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin