SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 17:42

Halit Doğan: “Sanayisi, İstihdamıyla Samsun Örnek Şehir Olacak!”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, oda ve borsa başkanlarıyla bir araya geldi. Samsun’un sanayi ve kalkınmasına dair hedefler ve çalışmaları konuşarak sektör paydaşlarının önerilerini dinleyen Başkan Adayı Halit Doğan, “Sanayisi, üretimi ve ihracatıyla Samsun’umuzu bir marka şehir haline getirmeye kararlıyız!” dedi.

Halit Doğan: “Sanayisi, İstihdamıyla Samsun Örnek Şehir Olacak!”

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, oda ve borsa başkanlarıyla bir araya geldi. Sektör paydaşlarının önerilerini dinleyen Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuzun geleceğini hep birlikte planlayacağız” dedi.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan; Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Madeni ve Sanatkarlar Odası, Fırıncılar Odası, Berberler Odası, taksici ve şoför esnafıyla buluşarak önerilerini ve taleplerini dinledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Odalarımız, borsalarımız, şoför esnafımızla bir araya geldik. Samsun’umuzun sanayi ve kalkınmasına dair hedefler ve çalışmaları konuşarak sektör paydaşlarımızın önerilerini dinledik. Samsun’umuzun geleceğini; Samsun için emek döken, şehrimizi daha ileri taşımayı gaye edinen; hemşehrilerimiz, esnaflarımız, gençlerimiz, insanlarımız, STK’larımız, odalarımız, borsalarımız, şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte planlıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda Samsun’umuzu “Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı” yapmak için; Samsun’umuzu hep birlikte daha hızlı, daha güçlü, daha ileri taşıyacağız. Samsun’umuz çok büyük potansiyeli olan bir şehir. Kara, deniz, hava ulaşımı olan bir şehir. Şehrimizin bu potansiyelini daha da ortaya çıkararak ekonomisi, istihdam olanakları, ihracatıyla şehrimizi daha ileri taşıyacağız. Sanayisi, üretimi ve ihracatıyla Samsun’umuzu bir marka şehir haline getirmeye kararlıyız!” diye konuştu.

AdminAdmin