İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 14-12-2022 15:39

Hancıoğlu’ndan Büromuza Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, büromuzu ziyaret ederek habercarsamba.net ve samsunokur.com Genel Yayın Yönetmeni M.Emin Coşkundere ile sohbet etti.

Hancıoğlu’ndan Büromuza Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada “Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte il ve ilçe örgütleri gibi il il, ilçe ilçe gezerek halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm için yapacağımız çalışmalardan bahsediyoruz. Meclis tatilde iken bile biz sahada vatandaşımızla bir araya geliyorduk. Ülkemizin yaşadığı ekonomik ortamda insanların alım gücü düştü ve insanlarımız artık evlerine ekmek götürmekte zorlanır hale geldiler. Her gün her şeye zam geliyor, ancak mevcut iktidarın bununla alakalı hiçbir çözümü yok. Mevcut iktidar insanlarımızı enflasyonun altında ezilmeye mahkum etti. Yapılacak ilk seçimde iktidar olacağız ve tarımından sanayisine üreten Türkiye’yi tekrar inşa ederek vatandaşlarımızın refahını artıracağız. Yapacağımız çalışmalarla hem enflasyonu düşüreceğiz, hem de insanlarımızın alım gücünü tekrar artıracağız. Bizim iktidarımızda enflasyon, alım gücü ya da çocuk istismarlarını konuşmayacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren habercarsamba.net ve samsunokur.com Genel Yayın Yönetmeni M.Emin Coşkundere, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’na CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, CHP Çarşamba İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Haber: Arzu KARAMAN

AdminAdmin