SPOR
Giriş Tarihi : 18-11-2022 16:09   Güncelleme : 18-11-2022 22:19

“Hedefimiz Taraftarımızla Profesyonel Lig”

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’da hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Karasamsunspor maçının hazırlıkları sürerken maçla ilgili açıklama yapan Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, hedeflerinin iyi gidişatı sürdürerek yeniden profesyonel lige çıkmak olduğunu söyledi.

“Hedefimiz Taraftarımızla Profesyonel Lig”

İlk iki haftada alınan 1 puanın ardından tüm maçlarını kazandıklarını hatırlatan Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Ligin son 5 haftasında aldığımız 5 galibiyet ile ligde ikinci sıraya yerleştik ve sanırım takımımızın gücünü de göstermiş olduk. Bizler Çarşambaspor olarak geçtiğimiz sezon 3. Lig’den talihsiz bir şekilde düştük ve bu sene inşallah grubumuzu lider tamamlayarak play-off’larda da istediğimiz sonuçları alarak yeniden profesyonel lige yani 3. Lig’e döneceğiz. Biz bu sezona başlarken hedefimizi belirledik ve ona göre planlarımızı yapıyoruz. Şimdi önümüzde Karasamsunspor maçı var ve Samsun derbisi niteliğinde olan bu maç için teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu maçtan da galip ayrılmak adına tüm hazırlıklarını yapıyor. İsteğimiz yine taraftarımızın deplasmanda da olsa destekçimiz olması” şeklinde konuştu.

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Teknik Direktör Mehmet Seçkin ile iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Geçtiğimiz sezona iyi başlayamadık ve ardından teknik direktör değişikliklerimiz oldu. Takımımızı 3. Lig’de son olarak çalıştıran şu anki Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin’e emanet ettik ve ligin son haftasında da ligden düştük. Yaz döneminde hocamıza yapmak istediklerimizi söyledik ve kendisi de bize projelerini anlattı. Ortak pek çok noktada fikir birlikteliğimiz olduğu için de hocamızla yola devam ediyoruz. Lig başlarken bazı kesimlerin bizi hoca konusunda eleştirdiğini duyduk ancak bu söylentilere kulağımızı tıkayıp yolumuza devam ettik ve şu an liderin 2 puan gerisinde ligde 2. sırasındayız. Biz bu yolun sonunu aydınlık olarak görüyoruz.”

ALTYAPI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in de genç oyunculara önem verdiğini dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Geçtiğimiz sezon altyapı oyuncumuz Mert Aktaş bildiğiniz gibi sonradan da oyuna girse pek çok maçta süre aldı. Sezon bitince de hocamızla görüşmelerimizde takımımızdan desteğini esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’ın da düşünceleri içerisinde olan altyapıdan oyuncu yetiştirme projemizi hocamıza ilettik ve o da genç oyunculara verdiği önemi dile getirdi. Son Ulalarspor maçında bu sezon A takım kadrosuna aldığımız Görkem maça ilk 11’de başladı. Bizlerin amacı Çarşambaspor olarak sadece üst lige çıkmak değil Çarşambaspor’un altyapısından yetişen oyuncuların Türk futbolunda sahne alması” diyerek sözlerini noktaladı.

KÜÇÜKAYDIN’DAN PRİM DESTEĞİ

Ayrıca Çarşambaspor Tesisleri’ni ziyaret eden Yağcı İsmet İnşaat Doğa Life Rezidans proje sahibi işadamı Bilal Küçükaydın’da Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ile takım hakkında sohbet ettikten sonra Samsun derbisi öncesi takıma prim desteğinde bulundu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin