SPOR
Giriş Tarihi : 28-11-2022 19:24

“Hedefimize Ulaşarak Şampiyon Olacağız”

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’un sezon sonunda hedeflerine ulaşarak şampiyonluk ipini mutlaka göğüsleyeceğini ifade etti.

“Hedefimize Ulaşarak Şampiyon Olacağız”

Samsun Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımın ilk yarı istediği gibi oyuna başlayamadığını dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “İlk 15 dakikada yediğimiz iki gol bütün planlarımızı alt üst etti. Ancak buna rağmen ilk yarının kalan yarım saati ve ikinci yarının tamamında oyunun hakimi bizdik. Galibiyeti çok istedik, ancak 2-0’dan geri dönüp beraberliği yakalamak da kolay değil. Özellikle ikinci yarıda Mert ve Serkan ile bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek bugün galibiyeti konuşuyor olacaktık. Lig uzun bir maraton ve Çarşambaspor olarak bundan sonraki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

ALTYAPIDAN GELEN OYUNCULARIMIZ İYİ YOLDA

Çarşambaspor olarak iki sezondur altyapıya verdikleri önemin meyvelerini aldıklarını dile getiren Başkan Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Geçtiğimiz sezon 3. Lig’de iken altyapı oyuncumuz Mert Aktaş bazı maçlarda süre aldı ve aldığı süreleri de iyi değerlendirdi. Mert’in ardından bu sezon Görkem’i de A takıma aldık ve kendisi de idmanlardaki performansı ile son 2 maçtır sahaya ilk 11’de çıkıyor. Mert de dün oynanan karşılaşmada takımımızın ilk golünü atan isim oldu. Altyapıya verdiğimiz önemin sonucunda meyveleri toplamaya başladık ve kendi öz çocuklarımız takımda çokça süre almaya başladılar ve kendilerini geliştirmek için çabalarını görebiliyoruz. Çarşambaspor olarak altyapıya verdiğimiz önemi devam ettirerek inşallah Türk futboluna iyi oyuncular kazandıracağız. Bizler oyuncularımıza Çarşambaspor formasının ağırlığını, karakterli ve ahlaklı birer oyuncu olmayı öğretiyoruz ve bu yolda da çalışmalarımızı Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin ve altyapı hocalarımızla devam edeceğiz.”

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Çarşambaspor’un sezon sonunda hedefine ulaşarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inançlarının tam olduğunu ifade eden Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “6 maçlık bir galibiyet serisinin ardından dün Samsun Büyükşehir Belediyespor karşısında hesaplarımız arasında olmayan bir iki puan bıraktık. Ancak bizler Çarşambaspor olarak bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıktık ve bunu başaracak güce sahibiz. Bundan sonraki maçlarımızı en az kayıpla ardımızda bırakarak sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız ve play-offlarda da başarılı olarak inşallah 3. Lig’e bir sezonluk hasretin ardından yeniden döneceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

AdminAdmin