SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 13:07

Her Mahalleye Eşit Hizmet

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, her mahalleye eşit hizmet yapacaklarını belirterek, "Başkan Mahallemde programları düzenleyip, her mahalleye gideceğiz. Sorunları ve yapacağımız takvimi açıklayacağız. Her mahalleye eşit hizmet için çalışacağız" dedi.

Her Mahalleye Eşit Hizmet

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, adaylığı açıklanan ilk günden bu güne kadar 143 mahallenin 90'ına yakınını gezip vatandaşlarla buluştu. 

Seçime kadar tüm mahallelere gidecek olan Ender Gür, Aşağı Musalla, Bezirgan, Karakaya, Konukluk, Durakbaşı, Ovacık, Hürriyet, Sığırtmaç ve Canlı mahallelerini gezdi, bölge halkını dinledi. 

'BAŞKAN MAHALLEMDE' BULUŞMASI

Başkan Mahallemde projesinden bahseden Ender Gür, "Ben odasında koltuğunda oturan bir başkan olmayacağım. Belediyedeki resmi prosedürler dışında mahalle mahalle gezeceğim, hemşehrilerimle buluşacağım. Nisan ayı sonuyla birlikte Başkan Mahallemde buluşmalarına başlayacağız. Vatandaşın bize gelmesini beklemeden, biz gideceğiz. Hem de ekip olarak. Gittiğimiz mahallede muhtarla, vatandaşlarla görüşüp sorunları tespit edeceğiz. Bunların yapılacağı takviye de açıklayacağız. Sonrasında ise bittiğinde yine gelip bu kez de yapılan işi kontrol edeceğiz" diye konuştu. 

VATANDAŞLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Ender Gür, "En batıdan en doğuya, en kuzeyden en güneye kadar Çarşamba'da adım atmadık mahalle, sokak bırakmayacağız. Uzak yakın fark etmeksizin, her zaman hemşehrilerimizle iç içe olacağız ve her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz. Bu sayede sorunları yerinde görüp müdahale edeceğiz. Şu anda merkezde devam eden altyapı ve Kızılot grup yolu bir numaralı önceliğimiz. İnşallah Büyükşehir Belediyesinde Halit Doğan, Çarşamba'da da Ender Gür kardeşleriniz Çarşamba'yı hak ettiği yere getirmek için çalışacak. Yetki sizden, hizmet bizden" dedi.

AdminAdmin