SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 23:31

Hüseyin Dündar Kendini Yalanlıyor!

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, mitinglerinde Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ün halkı kandırdığı yönünde açıklamalarına rağmen geçmişte yaptığı açıklamalarla kendini yalanladığı ortaya çıktı.

Hüseyin Dündar Kendini Yalanlıyor!

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, her konuşmasında üçlü sac ayağı yani ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin uyumlu çalışmasının önemine değinerek hizmetlerin daha etkin bir şekilde yapılabileceğini belirtirken, Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar ise Ender Gür’ün vatandaşı kandırdığını ve Çarşamba Belediyesi’nin kendi imkanları ile geçmişte tüm yatırımları yaptığını iddia etmesine rağmen geçmişte yapmış olduğu bir konuşma ile kendi kendini yalanlamış oldu.

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar geçmişte yaptığı konuşmada şu ifadelere yer vermişti:

“DSİ Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettik. Çakmak Barajı’nın su rezervinin Çarşamba’nın su ihtiyacını da karşılayabileceğini akılcı, izah edilebilir projelerle ortaya koyduk. DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Samsun’da bize destek oldu. Bakın bunlar hep iktidar ile belediyenin uyumlu çalışmasının sonuçları.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin