SPOR
Giriş Tarihi : 22-03-2023 16:47

İl Müdürü Dereci Taekwondocularla Buluştu

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları ile bir araya geldi.

İl Müdürü Dereci Taekwondocularla Buluştu

İl Müdürü Feyzullah Dereci, Atakum Sporcu Fabrikası’nda antrenmanlarını TOHM taekwondocuları ile birlikte tatamiye inerek antrenman yaptı. Sporcularla sohbet eden İl Müdürü Dereci, katılacakları yarışmalarda başarı diledi. TOHM Taekwondo Antrenörü Mehmet Bahadır, İl Müdürü Dereci’ye verdiği destek ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

DERECİ: ‘ŞAMPİYONLAR YETİŞİYOR’

TOHM’ların sporcuların gelişimi için çok önemli olduğunu söyleyen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “2014 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından kurulan Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezleri şimdiye kadar birçok şampiyon yetiştirdi. Bu merkezlerde yapılan çalışmalar ile yetenekli sporcularımız uluslararası şampiyonlara en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Bu imkanı sunan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştu.

AdminAdmin