SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 16:39

“İlçemizin Her Köşesine Hak Ettiği Değeri Vereceğiz”

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, Yukarı Kestanepınar Mahallesi ziyaretinde “Sizlerin desteğiyle ilçemizin her köşesine hak ettiği değeri vereceğiz” dedi.

“İlçemizin Her Köşesine Hak Ettiği Değeri Vereceğiz”

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, Yukarı Kestanepınar Mahallesi ziyaretinde vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Her zaman söylediğim gibi 2013 yılında Salıpazarı Belediyesi’nde işe girmemin ardından 11 yıldır bir belediyeci olarak çalışıyorum. Salıpazarı ilçemizin her mahallesine her sokağına gittim. Yaşanan afetlerde gece gündüz demeden ilçemiz ve hemşehrilerimiz için durmaksızın çalıştım. Belediyeciliği ve ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu nedenle Salıpazarımız için hizmet neyi gerektiriyorsa onu yerine getireceğiz. Bahanesiz ve mazeretsiz bir anlayışla hiç yorulmadan ve usanmadan çalışacağız. Gönüllerinizi ve dualarınızı yanımıza alıp yolumuza devam ediyoruz. 1 Nisan'da yeni bir günün doğuşuna hep birlikte şahitlik edeceğiz ve sizlerin desteğiyle ilçemizin her köşesine hak ettiği değeri vereceğiz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin