EĞİTİM
Giriş Tarihi : 21-12-2023 13:24

İletişim Fakültesi’nde Ödül Töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından yürütülen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Yaratıcı Kültür Endüstrileri Genç Girişimcilerle Buluşuyor projesi kapsamında OMÜ İletişim Fakültesinde seminer ve ödül töreni düzenlendi.

İletişim Fakültesi’nde Ödül Töreni

Etkinlikte konuşma yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Güzel bir projeyi siz öğrencilerimiz için uygulamaya koyduk. Kültür ve iletişim gerçekten günümüzde önemli ve bunun için de kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Sadece bu fakülteden mezun olup bir diploma sahibi olmayın, arka planda kendinizi geliştirin. Bu gelecekte sizler için önemli olacak. Buradan çıkınca da ‘Yetenek Kapısı’na üye olun. Çünkü size büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Ben bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinlikte Prof. Dr. Onur Bekiroğlu "Habercilik ve Gazeteciliğin Geleceği", Doç. Dr. Nursel Bolat "Kısa Film Yapım ve Yönetimi", Doç. Dr. Recep Yılmaz "Yaratıcı Bir Reklam Olarak Eksiltme Tekniği", Doç. Dr. Tarık Yazar "Afiş Tasarımı" ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur Kılınç "Yapay Zeka ve Sinema" üzerine seminer gerçekleştirdi.

“Geçmişten Günümüze Samsun’un Kültürel Değerleri” konulu yarışmada Reklam Filmi Yapım Yarışması, Yaratıcı Fotoğraf, Yazılı Haber, Kısa Film Yapımı ve Afiş Tasarımı kategorilerinde ödül töreni gerçekleşti.

Etkinlik, Reklam Filmi Yapım Yarışması, Kısa Film Yarışması, Yazılı Haber Yarışması, Yaratıcı Fotoğraf Yarışması ve Afiş Tasarım Yarışması’nda dereceye girenlere ödül verilmesi sonucu program sona erdi.

Düzenlenen etkinliğe; OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurhayat Yoloğlu, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nursel Bolat, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, İletişim ve Tasarımı Bölüm Başkanı Mevlüde Nur Erdem, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin