İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 21-01-2023 14:09

İş İnsanı Gündüzoğlu Meslektaşlarını Çarşamba’da Ağırladı

Gündüzoğlu Otomatik Kepenk ve Pergola Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Çarşambalı iş insanı Mehmet Gündüzoğlu, Samsunlu meslektaşlarını Çarşamba’da kahvaltıda ağırladı.

İş İnsanı Gündüzoğlu Meslektaşlarını Çarşamba’da Ağırladı

Meslektaşları ile birlik beraberlik içerisinde olmak için böyle bir program düzenlediklerini dile getiren Gündüzoğlu Otomatik Kepenk ve Pergola Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Gündüzoğlu, “Bizler otomatik kepenk, pergola sistemleri, kayarlı kumandalı giyotin ısı camlı sistem ve otomatik fotoselli kapı üretimi alanında vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz ve meslektaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Aramızdaki birlik ve beraberliği arttırabilmek için de böyle bir kahvaltı programı düzenlemeyi düşündük. Sağolsun meslektaşlarımız da bizleri kırmayarak kahvaltı programımıza katılarak bizi mutlu ettiler. Bu tarz dayanışmaların aslında her meslek grubunda olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu sayede hepimiz bir adım daha gelişebiliriz” şeklinde konuştu.

Gündüzoğlu Otomatik Kepenk ve Pergola Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Çarşambalı iş insanı Mehmet Gündüzoğlu, kendilerini ağırlayan ve en iyi şekilde hizmet sunan Galip Usta’ya da teşekkür etti.

Kahvaltı programına KARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bülent Günen, Yeşilyurt Petrol Sahibi İhsan Yeşilyurt ve BEDÜK Grup PVC Pencere ve Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin