SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:34

“İşimiz Gücümüz Çarşamba”

31 Mart yerel seçimlerine 24 saatten az bir süre kala açıklama yapan CHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları İsmail Yüksel, Hüseyin Işıldak ve Recep Kasdal, “1 Nisan’dan itibaren işimiz gücümüz Çarşamba’ya hizmet etmek olacak” dediler.

“İşimiz Gücümüz Çarşamba”

31 Mart yerel seçimlerine saatler kala CHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları İsmail Yüksel, Hüseyin Işıldak ve Recep Kasdal, bir açıklama yaparak şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaklaşık 2.5 aydır sahadayız. Mahalle mahalle, sokak sokak, esnaf esnaf gezerek vatandaşlarımıza ulaştık. 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın oy kullanmasına artık saatler kaldı. Gittiğimiz her yerde Çarşamba’nın iyi yönetilmediğini dile getirdik. Çarşamba AKP belediyeciliği ile istediği hizmetleri alamadı. AKP iktidarında da halkımız zaten gün geçtikçe fakirleştirildi. Üreticimiz tarımdan, sanayicimiz üretimden uzaklaştırıldı. İnsanımız artık sadece geçimini düşünüyor. Eskiden insanlar çalışarak ev ve araba alabilirken, şimdi bunlar hayal oldu. Yerelde de baktığımızda yandaşlara iş verilirken, diğer insanlar uzak tutuluyor. İşte bu düzenin sona ermesi gerektiğini halkımıza anlattık ve olumlu tepkiler aldık. İnşallah sandıklar açıldıktan sonra Türkiye’nin pek çok yerinde olduğu gibi Çarşamba’da da CHP belediyeciliği hizmete gelecek ve işimiz gücümüz Çarşamba’ya hizmet ve Çarşamba’yı kalkındıracak projeleri hayata geçirmek olacak” diye konuştular.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin