İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 23-12-2022 13:48

“Kaliteyi Ucuza Sunuyoruz”

Çarşamba ilçesinde Çay Mahallesi Cemil Şensoy Caddesi(Terme Caddesi)’nde hizmet veren Yunus Şenol, Hatay Usulü Soslu Döner’de kaliteyi hijyenle birlikte daha ucuza vatandaşlara sunduklarını dile getirdi.

“Kaliteyi Ucuza Sunuyoruz”

Piyasalara göre Hatay Usulü Soslu Döner’i daha ucuza vatandaşların damak tadına sunduklarını söyleyen Yunus Şenol, “Üniversite öğrencileri dahil ilçemizdeki tüm öğrencilerimize destek olabilmek adına kampanya yaptık ve öğrencilerimize soslu döneri 17 liraya veriyoruz. Bu fiyat bizi kurtarmıyor ancak ‘Al 5’e sat 5’e yine kalır bir şey’ mantığı ile öğrencilerimize destek olmak istedik. Bunun yanı sıra normal soslu döneri de piyasalardan daha ucuz bir fiyata 28 liraya veriyoruz.

Soslu dönerimize halkımız ve öğrencilerimizde rağbet gösteriyor. Ustamız Şanlıurfa’dan geldi ve Hatay Usulü Soslu Döner’in nasıl yapılacağını gerçekten iyi biliyor. Tüm soslarımızı ve baharatlarımıza Hatay Usulü’ne uygun şekilde yapıyoruz ve bunu da halkımızın damak tadına hijyenik bir ortamda sunuyoruz. Dönerimizi tadan vatandaşlarımız da gerçekten lezzetinden memnun kaldıklarını söylüyorlar” şeklinde konuştu.

Sabah 8’de işyerinin açılışını gerçekleştirdiklerini dile getiren Şenol sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Sabah 8.00’de işyerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz ve akşam 22.00’ye kadar vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. İşyerimiz Çarşamba ilçesi Çay Mahallesi Cemil Şensoy Caddesi(Terme Caddesi) Çarşamba Kaymakamlığı Emrah GSM bitişiğinde bulunuyor.

Vatandaşlarımızın paket sipariş vermeleri durumunda da ilçe merkezimizde sanayiden hastaneye her yere paket servis de yapıyoruz. Bunun yanı sıra şarküteri bölümümüzde de tavuk ürünlerini halkımızın satışına sunuyoruz.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin