İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 10-10-2022 21:48

Kaymakam Yıldırım ve Başkan Doğan’dan Başkan Sonkaya’ya Ziyaret

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Yıldırım ve Başkan Doğan’dan Başkan Sonkaya’ya Ziyaret

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) seçimlerinde başkanlığa seçilen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Ayhan Sonkaya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Ayhan Sonkaya, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'a teşekkür etti.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE ZİYARET

Hayırlı olsun ziyaretinin ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’ne ziyarette bulunarak devam eden fabrika inşaatlarında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin