SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 17:03

Kendisini Mahallesine Hizmete Adadı

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ferat Özdemir, 5 yıllık süreçte mahallesindeki tüm eksiklikleri giderebilmek adına yaptığı çalışmalarla adeta kendisini mahallesine adadı.

Kendisini Mahallesine Hizmete Adadı

12 Kasım 2012 yılında kabul edilen 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile Dikbıyık Beldesi de diğer beldeler gibi mahalle olmuştu.

2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nda MHP Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan ve Dikbıyık Mahallesi’nde yaşayan ve esnaflık yapan Ferat Özdemir, meclis üyesi seçildiği günden itibaren mahallesindeki eksiklikleri gidermek için büyük çaba gösteriyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile kurduğu ikili diyaloglarla da dikkat çeken Özdemir, kendisine sorunlarla alakalı olarak ulaşan vatandaşlara yardımcı olmak için gösterdiği çabanın yanı sıra kendi gördüğü eksiklikleri de gidermek için yoğun çaba harcıyor.

Bir belediye meclis üyesi gibi değil adeta bir belediye başkanı gibi mahallesine hizmet etmek için çalışan Ferat Özdemir’i Dikbıyık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar takdir ediyor.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin