SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 23:34

“Korku Dağları Sardı!”

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, mahalle mitinglerine devam ederken, gittiği Yeni Köseli Mahallesi’nde “Birilerini korku sardı ki, seçim sonuçlarını okumaya başladılar. Ellerinde anket sonuçları da var, anket sonuçlarını da gördüler. Şimdi ileri geri konuşmaya başladılar. Korku dağları sardı” diye konuştu.

“Korku Dağları Sardı!”

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar’ı kast ederek, “Birilerini korku sardı ki, seçim sonuçlarını okumaya başladılar. Ellerinde anket sonuçları da var, anket sonuçlarını da gördüler. Şimdi ileri geri konuşmaya başladılar. Ne diyorlar; halkın istemediği bir adayı Çarşamba’ya dayatmışlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararına dayatma diyor. Madem bizi Çarşamba’ya dayattılar. 2004’te, 2009’da, 2014’te siz aday yapılırken dayatılmış mıydınız? Sağlık Bakanlığı’nda sizi en yüksek devlet memurluğu maaşı üzerinden genel müdür yaparken dayatmışlar mıydı? Aday yapılırken iyi, genel müdür yapılırken iyi, ama aday gösterilmeyince, yeni yüzler çıksın denilince ‘küstüm oynamıyorum’ diyorsun. Yok öyle bir dünya! Bizim yolumuz belli, biz yolumuzdan hiç dönmedik. Biz makam ve mevki için, koltuk için yolumuzdan hiç şaşmadık. İlk gün Elif gibi nerede duruyorsak bugünde Cumhurbaşkanımızın, Cumhur İttifakı’nın davasının yanında duruyoruz” şeklinde konuştu.

KORKU DAĞLARI SARDI

‘31 Mart akşamı Ender Gür’ü kim tanıyor, kim tanımıyor herkes görecek’ diyen Gür, “Birileri ‘Bu Ender Gür nereden çıktı, Ender Gür’ü kim tanıyor’ diyormuş. Bunu diyenler Yeni Köseli’ye, Hacılıçay’a gelsinler baksınlar Ender Gür’ü kim tanıyor. Korkunun ecele faydası yok, 31 Mart akşamı Ender Gür’ü kim tanıyor, kim tanımıyor herkes görecek. Biz Yukarı Dikencik’te doğduk, Manamut’ta yaşadık, Yeni Köseli’nin yollarından geçtik, Hacılıçay’da şeftali bahçelerinde şeftali yedik. Biz bu ilçenin çocuğuyuz. ‘Aday adayı dahi olmayan birini aday yaptılar’ diyor. Benim resmi başvurum var aday adayı olarak, hadi onu göremiyorsun sosyal medyana bak. Sen sosyal medyayı da kullanamıyorsan bilemem. iPhone 15 çıktı, sen iPhone 5’te kadıysan onu hiç bilemem. Peki sen nereye aday adayı oldun? Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne aday adayı oldun. Sonra büyükşehir olmayınca beyzademiz müracaatı olmadan Çarşamba’yı istedi. Senin Çarşamba’ya müracaatın bile yoktu. Korku dağları sardı” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin