İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 02-01-2023 14:07

Kurdaş’tan Büromuza Ziyaret

AGD tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi programı için Çarşamba’ya gelen Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni gazeteci-yazar Mustafa Kurdaş büromuzu ziyaret ederek habercarsamba.net ve samsunokur.com İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaman ile sohbet etti.

Kurdaş’tan Büromuza Ziyaret

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte büromuza ziyarette bulunan ve Çarşamba Şeker Fabrikası’na ilişkin değerlendirmede bulunan Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni gazeteci-yazar Mustafa Kurdaş, “Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba İlçe Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu Mekke’nin Fethi’nin 1392. yıldönümü nedeni ile Çarşamba’ya ziyarette bulundum. Çarşamba gerçekten büyük bir ilçe ve değiştiğini görüyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın temelini atarak açılmasında büyük emekleri olan Çarşamba Şeker Fabrikası’nda ise üretimin yıllardır durmuş olması ise bizleri derinden üzüyor. Mevcut iktidar yürüttüğü yanlış politikalar ile ülkemizdeki mülkiyeti devlete ait fabrikaları ya kapattı ya da özelleştirdi. Çarşamba Şeker Fabrikası’nın durumunu da diğer fabrikalarımızda olduğu gibi yakından takip ediyoruz. Mevcut hükümet inşallah bu yanlışından döner ve fabrikanın açılmasını sağlar” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman ise, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı ve yönetim kurulu üyeleri ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni gazeteci-yazar Mustafa Kurdaş’a teşekkür etti.

Haber: Arzu KARAMAN

AdminAdmin