SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 16:13

“Makam İçin Değil Ayvacık’a Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık”

Büyük Birlik Partisi Ayvacık Belediye Başkan Adayı Erdal Avcı, Ayvacık Büyük Birlik İlçe Başkanlığı binası önünde adaylık açıklaması yaparak “Biz makam için değil Ayvacık’a hizmet etmek için bu yola çıktık” dedi.

“Makam İçin Değil Ayvacık’a Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık”

İlçe binası önünde adaylık açıklaması yapan Büyük Birlik Partisi Ayvacık Belediye Başkan Adayı Erdal Avcı, “Biz her zaman Ayvacık ve Ayvacıklının menfaati için çalışmalar yaptık. Bugüne kadar Ziraat Odası Başkanlığım süresinde de üreticimizin, vatandaşımızın yanında olmak için mücadele verdik. Cumhur İttifakı’nın ortağıyız ve Ayvacık Belediye Başkanı seçilmem durumunda Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bakanlarımızdan hizmeti Ayvacık için söke söke alabiliriz.

Bu nedenle de siz Ayvacıklı hemşehrilerimizin desteğini istiyoruz. Biz bu yola makam için değil Ayvacık’a hizmet etmek için yola çıktık. Ayvacık’ın menfaatleri için çalışmak istiyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra da Büyük Birlik Partisi Ayvacık Belediye Başkanı olarak Ayvacık’a hizmet etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu.

Avcı’nın ardından söz alan Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç ise şunları söyledi:

“Büyük Birlik Partisi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde iddialıyız. Adaylarımız sahaya çıktı ve çalışıyor. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra kazanacağımız belediyeler ile ülkemize, illerimize, ilçelerimize ve mahallelerimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Ayvacık ilçesinde de Büyük Birlik Partisi Ayvacık Belediye Başkan Adayımız Erdal Avcı da yıllardır Ayvacık’ta Ziraat Odası Başkanlığı yapmış ve Ayvacıklının her zaman yanında olmaya çalışmıştır. Partimizde de MKYK Üyeliği ve Milletvekili Adayı olmuş, siyaseten de sevilen bir yüz ve Ayvacıklı hemşehrilerimizden Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ve partimiz adına destek istiyoruz. Ayvacık için en iyi hizmeti de Erdal başkanımızın vereceğine inanıyoruz.”

Programa Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç’un yanı sıra Büyük Birlik Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Refaettin Karaca, Büyük Birlik Partisi çevre ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin