SİYASET
Giriş Tarihi : 18-08-2023 20:07

MHP’de İlçe Başkanlığı’na Özgen Alper Yalçın Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda Harun Kaya’nın geçtiğimiz günlerde görevden alınmasından sonra MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı’na Özgen Alper Yalçın atandı.

MHP’de İlçe Başkanlığı’na Özgen Alper Yalçın Atandı

MHP Çarşamba İlçe Başkanı olarak atanan Özgen Alper Yalçın parti binasında bir açıklama yaparak şunları dile getirdi:

“MHP’de görev asla istenmez, verilir. Öncelikle bizi bu göreve layık gören liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Edip Semih Yalçın Bey’e, yine İl Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bundan sonraki yönetimimizde asla ikileme düşmeyeceğiz. Bundan sonraki süreçte liderimizin verdiği direktifler doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa, nasıl bir yol izlememiz gerekiyorsa o yolda hep beraber devam edeceğiz. İlkemiz; Genel Merkezimiz ve il teşkilatımızın bizlere verdiği görevlerden geri durmamaktır.

Şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu davanın birer neferi olarak koltuk, makam, mevki hevesine asla kapılmadan verilen bu kutlu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Eleştiri ve muhalefet her zaman olacaktır. Biz bu eleştirilere kulağımızı her zaman açık tutacağız. Çünkü yapılan eleştiriler, yapılan muhalefetler bizi belki bir hatadan döndürür, yapabileceğimiz yanlışlardan doğrulara aksetmemizi sağlar. Bu yüzden herkese kapımız açık olarak devam edeceğiz. Biz ocak, sendika ve parti teşkilatı olarak kol kola ve Cumhur İttifakı’na asla zarar vermeden Devlet Bahçeli Bey’in direktifleri doğrultusunda bu görevi en iyi şekilde yapacağız.

Önümüzde yerel seçimler var. Bu yerel seçimler için köy ve mahalle temsilcilerimizi en iyi şekilde seçerek, parti teşkilatı olarak Cumhur İttifakımızın bize verdiği görevleri gerçekleştireceğiz. Sivil toplum kuruluşları, odalar ve sendikalarla daha içli dışlı olarak bu işi başaracağımızı düşünüyorum. Bizden beklentiler çok fazla ve bu beklentileri karşılamak için elimizden geleni her zaman yapacağız. Yönetim kurulumuzu da daha sonraki toplantıda sizlere açıklayacağız.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin