SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2023 13:05

"Milletimize Faydalı Çalışmalarımız Oldu"

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Saadet Sahada programında yapılan çalışmalarla alakalı olarak değerlendirmede bulundu.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Genel Merkezimiz programlaması ile ülke genelinde "Saadet Sahada" başlıklı çalışmalarımıza yaklaşık dört ay önce sıtart verilmiş, bu ayın 19, 20 ve 21'inde de Samsun'umuz da bu uygulamamızı üç gün boyunca sıkı, disiplinli, tempolu ve heyecanlı bir çalışmalar temposuyla tamamladık. Ben de aynı programlararımız çerçevesinde Genel İdare Kurulu(GİK) üyeliği görevim nedeniyle Ordu ve Giresun illerimizde görevliydim ve iki hafta önce bu illerimizde halkla kucaklaşma programlarımızı gerçekleştirmiştik. Bunlardan aldığımız ilhamla bunlardan aldığımız tecrübe ile Samsun'da da çalışmalarımızı Genel Merkez sorumlularımız ile Genel İdare Kurulu üyelerimiz, Disiplin Kurulu Üyelerimiz ile halkla ilişkiler, STK ile ilişkiler sorumlularımız ile genel başkan genel başkan yardımcılarımız nezdinde bu çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Çalışmalarımıza 17 ilçemizde eş zamanlı olarak ilçe başkanlarımız ilçe teşkilatlarımız, il ana kademe yöneticilerimiz katıldılar. Aynı zamanda Engelliler Federasyonu Genel Başkanımız, Partimizin Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Bayrakçı da bizlerleydi. Bu çalışma bir örnek çalışma gibi gerçekleşti çünkü eş zamanlı ve aynı anda hem gençlik kolları başkanlarımız hem engelliler federasyonu başkanımız hem kadın kolları başkanımız hem ana kademe il başkanımız ve genel başkan yardımcımız ile birlikte eş zamanlı olarak aynı anda sahaya indik.

Bu çalışmalarımızda ağırlıklı olarak halkla kucaklaştık, sahada halkın sesini dinledik. Onların Saadet Partisi'nden Milli Görüş'ten beklentilerin, içinde bulundukları durumdan sıkıntılarını dile getirişini  not ettik. Muhalefet partisi olarak iktidara bunu yaptırma eğiliminde bir çalışma yürüteceğiz yürütüyoruz. Yaklaşan seçimler dolayısıyla da bu beklentileri biz eğer iktidara geldiğimiz takdirde iktidarın bir paydaşı yöneticisi yönetim kadrolarında yer aldığımızda Milli Görüş kadroları Saadet Partisi olarak çözmeye çalışacağız. Aynı zamanda STK'ları, basın yayın kuruluşlarını, belediyeleri, kaymakamlıkları, tarım ve ziraat odalarını, ticaret borsalarını ziyaret ettik. Toplumun bütün katmanları ile bu değerlendirmelerde bulunmak üzere çalışmalarımızı yürüttük. Netice itibari ile güzel bir çalışma oldu. Önceki seçimlerde gördüğümüz olumsuz tepkileri minimilize edilmiş şekilde bu çalışmalarımızda gördük. Bizim bundan sonraki süreçte bu durağanlığı statik hale  dönüştürmek için çalışacağız. 20 yıllık süreç içerisinde artık iktidarda mental ve metal olarak yorgunluk had safhaya çıkmış vaziyette.

Bir yönetemezlik durumu ve güç zehirlenmesine bulaşmış durumdalar. O bakımdan toplumun bu hastalıklarının tedavisini teşhisini yaptık. Tedavisi için de inşallah iktidara geldiğimizde yapacağımız çalışmalar, projelerle geçmişte yaptıklarımızın örnekleri ve tecrübesi ile  biz inşallah 3 ay sonra 4 ay sonra uygulamaya başlayacağız.
Biz bunun inancı içerisindeyiz bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Şimdiki hal itibarı ile ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz artık toplumu sessizleştirdi. Bu sessiz yılların seçime doğru artık muhalefet gönüllüleri ile Saadet Partisi yönünde bir karar vereceğine inanıyorum. Fedakar çalışan hem kadrolarımıza hem genel merkezden bu çalışmalarımıza ortak olan büyüklerimize yöneticilerimize ben teşekkür ediyorum. Genel merkezinizin genel başkanımızın özellikle Samsun'a önem verdiğini biliyorum.
Bir kan değişikliği düşünce değişikliği ve iklim değişikliği olacak ve inşallah Mayıs'ta iklim değişikliğini göreceğiz. Bizlerle bu düşünceler içerisinde vatandaşımıza özelde Samsun'umuza memleketimize hayırlı hizmetler yapmaya umuyoruz. İstisna olarak hiçbir beklentisi olmayan bir teşkilatız.

Bizim teşkilatlarımız her zaman fedakarlıkla çalışmıştır. Devletten katkı almadan tamamen kendi imkanlarımızla bütün mensuplarımız ile birlikte arazide bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızın bereketli olacağını ve sonuçta hedeflediğimiz yeniden büyük Türkiye'nin kuruluşuna vesile olacağımıza ve yiniden yaşanabilir bir Samsun'un teminatı olacağımıza inanıyorum. Bunun gerçekleştirilmesi için seçim gününü ve sandığı bekliyoruz. Biz Milli Görüş Kadrolarının 60 yıllık siyasi tarihimizde 3 defa koalisyonlarla hükümetlerde yer aldık ve bu aziz milletimize çok faydalı maddi ve manevi hizmetlerimiz olmuştur. Yerel belediyelerde ise söz sahibi olduğumz yerlerde o şehrin emin kişileri olduk ve çalmadan, çaldırmadan, yemeden, yedirmeden çok faydalı destansı hizmetler yaptık. Şimdi de tarih tekerrür edicek gibi görünüyor ve yeni sistede koalisyonlarla seçimlere gitmeden tek başına giderek varlık göstermesi zor hale geldi. Bunların hepsini değerlendirerek gelecekten umutvarız, Erbakan Hocamızın her zaman dediği gibi "Zafer inananlarındır ve zafer yakındır." sözleindeki gösterdiği hedefler gereği inanıyoruz, azimle, şevkle, çalışıyoruz, zaferede ulaşacağız İnşaallah." 

AdminAdmin