SİYASET
Giriş Tarihi : 07-10-2023 19:54

Milletvekili Karaman’dan Ayvacık Ziraat Odası’na Ziyaret

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ve beraberinde Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı Ahmet Köseoğlu, Saadet Partisi İl  Mali İşler Başkanı  Sebahattin Gündem, Saadet Partisi Milli Gazete Bölge Sorumlusu İl yönetim Kurulu üyesi Kemal Yöndem, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uluışık ve Saadet Partisi Ayvacık İlçe Başkanı Cengiz Keskin Ayvacık Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Milletvekili Karaman’dan Ayvacık Ziraat Odası’na Ziyaret

Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Tarım Danışmanları ilçenin ve bölgenin tarımı ile alakalı ile istişarede bulundu.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getirilip takip edilmesi için tarımın çiftçilerin yaşamış olduğu sıkıntıları Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’a sözlü ve yazılı olarak arz ettiklerini dile getirdi.

Başkan Avcı, “Her zaman çiftçilerimizin, ziraat odalarımızın, tarım danışmanlarımızın sorunlarının çözümü hususunda bizlere destek olan başta Saadet Partisi Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Beyefendiye, Saadet Partisi Samsun Milletvekilimiz Sayın Mehmet Karaman Beyefendiye, Saadet Partisi İl Başkanımız Sayın Salih Şen Beyefendiye ve bütün Saadet Partili il ve ilçe yöneticilerine Ayvacıklı çiftçilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu ziyaretin anısına Sayın Milletvekilimize Ayvacık Halk Eğitim Merkezi Bayan Kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ördükleri atkıyı takdim ettik” dedi.

AdminAdmin