SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 17:10

“Milli Görüş Belediyeciliği İle Salıpazarı Kazanacak”

Seçim çalışmaları kapsamında Avut Mahallesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Gür, Avut Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlara Salıpazarı için yapmak istedikleri çalışmalar ile alakalı bilgiler verdi.

“Milli Görüş Belediyeciliği İle Salıpazarı Kazanacak”

Avut Mahallesi’nin Hıdırellez Şenlikleri’ne ev sahipliği yapması nedeniyle kendileri için ayrı bir önem taşıdığını dile getiren Saadet Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Gür şunları söyledi:

“Adaylığımız açıklandıktan sonra seçim çalışmalarımıza başladık ve 31 Mart seçimlerine kadar tüm vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan teveccüh görüyoruz. Salıpazarı ilçesinde yapılması gereken ancak yapılmayan pek çok proje var. Bunlardan bir tanesi de Avut Mahallemize yapılan Cemevi’nin tapu sorunu ve bu sorunu en kısa sürede çözeceğiz. Bunun dışında Avut Mahallemiz herkesin bildiği gibi her yıl Hıdırellez Şenlikleri’ne ev sahipliği yapıyor ve binlerce insanımızı ağırlıyor. Ancak şenlik alanının pek çok eksiği var ve bunları gidermek istiyoruz. İnşallah Salıpazarı ilçemizde vatandaşlarımızın desteği ile 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrıldığımızda nasıl ki rahmetli Erbakan hocamız her zaman vatandaşımız için çalıştı ise bizde öyle çalışacağız.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin