SİYASET
Giriş Tarihi : 10-05-2023 16:40

“Milli Görüş, Yeniden Refah Partisi İle 22 Yıl Sonra Meclise”

habercarsamba.net ve samsunokur.com imtiyaz sahibi Yaşar Karaman’ı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili Mustafa Barutcu, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan önderliğinde Milli Görüş 15 Mayıs günü Yeniden Refah Partisi ile 22 yıl sonra yeniden meclise girmiş olacak” şeklinde konuştu.

“Milli Görüş, Yeniden Refah Partisi İle 22 Yıl Sonra Meclise”

habercarsamba.net ve samsunokur.com imtiyaz sahibi Yaşar Karaman’ı ziyaretinde açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Barutcu, “Ben aynı zamanda Ankara’da Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olduğum için Türkiye’de 73’e yakın ile gittim. Dolayısı ile gittiğimiz bu illerde teşkilat çalışmalarımızı yaparken vali beyi, kaymakam beyi, polisimizi, halkımızı, gençlerimizi, köylümüzü, çiftçimizi, emeklimizi kısacası hepsini ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz insanların pek çoğu Necmettin Erbakan Hocamız vefat ettikten sonra ‘Rahmetli Erbakan ne büyük adammış biz onun değerini bilemedik, değerini öldükten sonra anladık. Ama size söz Dr. Fatih Erbakan’ın değerini Rahmetli Erbakan Hoca gibi yetiştiği için bileceğiz’ dediler. Vatandaşlarımızı ziyaretlerimizde bundan dolayı oy istiyoruz. İkinci sebebimiz de; Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi neticesinde ne Cumhurbaşkanı Yardımcılığı, ne bakanlık ne de milletvekilliği pazarlığı oldu. Biz doğru siyaset yapıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir siyasetçi ve siyasete üslup getiren bir siyasetçidir. Bundan dolayı da buradan tüm Milli Görüşçülere de seslenmek istiyorum; oy vermeye parti yok değil, oy vermeye Milli Görüş’ün tek partisi Yeniden Refah Partisi’dir. Saadet Partisi ile alakalı olarak da şunu söylemek istiyorum; Saadet Partili kardeşlerimizle arazide görüşüyoruz. Bizlere ‘Bizden Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy gitmez, o nedenle oylarımız Yeniden Refah Partisi’ne’ diyorlar. Milli Görüş’ün temelinden yetişen hiçbir Milli Görüşçü Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermez” şeklinde konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞ, YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE 22 YIL SONRA MECLİSE”

Milli Görüş 15 Mayıs günü Yeniden Refah Partisi ile 22 yıl sonra yeniden meclise girmiş olacak diyen Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili Adayı Barutcu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan daha meclise girmeden, muhalefet partisi olmadan; EYT’lilerin emekli olması, 2011 yılında çıkmış İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılması, Paris İklim Anlaşması noktasında çalışmalar yapması ve konferanslar düzenlemesi, Ayasofya’nın ibadete açılmasında destek vermesi ve özellikle pandemi noktasında insanların evde kaldığı günlerde hayatını hiçe sayarak ve o kadar tehditlere rağmen halkımızı pandemi noktasında uyardı ve aşı olmaması noktasında seminerler verdi ve basın açıklamaları yaparak hükümete destek oldu. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan inşallah 15 Mayıs’ta meclise girdiği andan itibaren de 2006 yılında çıkmış zina yasası, tohum yasası, hayvancılığın önündeki kotalar, şeker pancarının önündeki kotalar, bizim ve ailemizin önünde olan LGBT derneklerinin kapatılması noktasında çalışmalarını gerçekleştirecek. İnşallah en kısa zamanda da bunları başaracak. Milli Görüş olarak biz bu seçimleri 1991 seçimleri olarak görüyoruz. 1991 seçimlerinde biz 24 milletvekili ile meclise girmiştik. Bu 24 milletvekilinin başarısından dolayı 3 yıl içerisinde 94 yılında belediyelerin üçte ikisini alarak şahlanışa geçmiştik. 95 yılında da bizim için Refah Partisi’ne iktidar yolu açılmıştı ve Erbakan Hocamız 54. hükümetin Başbakanı olmuştu. Geldiğimiz bu noktada da inşallah Genel Başkanımız meclise girecek ve meclise girmesi neticesinde 10 aylık kısa süre içerisinde yapacağımız altın çalışmalarla 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partimiz başta Çarşamba Belediyesi’ni almak üzere Türkiye’nin belediyecilikte en büyük partisi olarak yola devam edecek ve bundan sonraki genel seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan, Türkiye’nin 14. Cumhurbaşkanı olacak.”

Haber Merkezi

AdminAdmin